Hoppa till sidans innehåll

Nätverk Korpen


Som du förhoppningsvis vet har Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet fattat beslut om att införa ett gemensamt medlemssystem för hela vår organisation (representantskapet i Lloret de Mar maj 2016). Nätverk Korpen, Korpens digitala utveckling, liksom vårt arbete med att ta fram en ny verksamhetsinriktning 2025 var i fokus under Korpens dialogmöte i månadsskiftet mars-april.

Under ett halvårstid har vi samlat in krav och tankar från organisationen kring hur man vill att den digitala medlemshanteringen ska fungera framöver. Nu senast via dialogmötet då trettio av Korpens föreningar deltog och veckorna innan via en enkät som gick ut till Korpens föreningars tävlingsansvariga, infoadresser och verksamhetsansvariga.

Generellt så är de flesta korpföreningar positiva (över 80% enligt de medskick vi fått i enkäten) men självklart är det många frågetecken och en hel del utmaningar vi står inför. Flera önskemål om hur kommunikationen kring projektet ska skötas framkom under dialogmötet och det tackar vi för. Föredragna tillfällen för kommunikation var i fallande ordning mötesplatser, arbetsgrupper, korpnytt, blogg på hemsidan eller annat sätt.

En del frågetecken hoppas vi kunna räta ut genom att träffa så många korpföreningar som möjligt under våren. Vill du att vi besöker din förening, kontakta Korpens rådgivning genom att skicka ett mejl till This is a mailto link. Undrar du också över hur penningflödet kommer se ut, vem som ska styra medlemskommunikation och på vilket sätt det här ska förenkla administrationen gå in och läs på vår hemsida. 

Nytt inlägg på KIT-bloggen

På vår hemsida har vi samlat frågor och svar – förhoppningsvis kan de vara till hjälp för din förening. Fyll gärna på med fler frågor. Mårten Salomonsson, IT- CRM-ansvarig svarar och uppdaterar bloggen regelbundet. Han har precis skrivit ett nytt blogginlägg med en lägesrapport från projektet. Läs och kommentera gärna det!

Uppdaterad: 20 APR 2017 11:02
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info