Hoppa till sidans innehåll

Tips på några höstutbildningar


En ny termin har dragit igång och kanske har ni några ledare ni skulle vilja utbilda eller vill piffa till ert gruppträningsprogram med någon ny aktivitet? Nedan har vi listat några av de utbildningar som händer inom den närmaste tiden.


Stark mamma 10-11 september i Stockholm

Korpen Stockholm arrangerar i början av september utbildningen Stark mamma som syftar till att ge gruppträningsledare teoretisk och praktisk kunskap för att kunna leda gruppträning för gravida och nyblivna mammor. 

Som ledare i Korpen kostar utbildningen 1300kr.

Inbjudan samt information om anmälan till Stark mamma


Moveoo-utbildningar i höst

Nu finns det basutbildningar i Stockholm den 3-4 september, Göteborg den 12-13 november och Mora 26-27 november. Mer information hittar du här


Aerobic Weekends höstutbildningar

Visst håller ni koll på utbildningarna som vår utbildningspartner AerobicWeekend anordnar runtom i landet? Det är sannerligen en fullproppad höst med utbildningar.
Se till att spara deras utbildningskalender bland favoriterna i webbläsaren!

Vårt samarbete med AerobicWeekends innebär att Korpens föreningar har 20 procent rabatt på anmälningsavgiften till deras utbildningar. OBS! Rabatten gäller endast när ni anmäler era deltagare via denna länk. Så se till att även den hamnar bland era favoriter!

Uppdaterad: 25 AUG 2016 19:22
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info