Hoppa till sidans innehåll

Julklapp från Korpen


Vårt första julklappstips är att klicka dig in på sidan motivation.se. Där får du, precis som det låter, motivation till att upprätthålla en bättre hälsa genom konkreta råd och tips.

När du bunkrat upp med lite motivaitonstips så kan du klicka dig vidare till en annan bra sajt stressmottagningen.nu. Här får du vetenskaplig information om utmattning och stress. Ett stort plus för den här sidan är att du kan genomföra flera olika stresstester för att själv ta reda på om du är på väg mot utmattning eller inte.

Nu när du gjort ett eller flera tester så tycker vi att du kan luta dig tillbaka och titta på en liten film "Frisk till 100". Här får du höra när stressforskaren Aleksander Perski och beteendevetaren Olga Perski, aktuella med boken "Frisk till 100", berätta hur vi bättre tar tillvara kroppens egen förmåga till återhämtning.

Visst, film i all sin ära, men visst kopplar man ändå av bäst med en god bok! Därför kommer här ett boktips från SISU Idrottsböcker - Träna bort den stressrelaterade ohälsan. 

För att slå en fin rosett kring detta julpaket rekommenderar vi dig att lyssna på SR Kropp och själ: Sluta prestera hälsa! Maj-Lis Hellenius pratar så underbart om den ”demokratiska promenaden”, tillgänglig för alla.

 God Jul!

Uppdaterad: 14 DEC 2016 13:50
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info