Hoppa till sidans innehåll

Nätverk Korpen


På representantskapet i maj 2016 togs beslutet att införa ett gemensamt och samordnat system för medlemskommunikation och medlemshantering. Vi har döpt det till Nätverk Korpen och vi vill gärna ha dig och andra i Korpen delaktiga i projektet.

Sedan knappt två månader tillbaka har olika arbetsgrupper från organisationen jobbat med att se över hur vi digitalt jobbar med avgiftshantering, medlemskommunikation, aktiviteter med mera. Utifrån dessa diskussioner har vi nu arbetat fram skisser där vi behöver dina synpunkter för att kunna jobba vidare.

Skisser utskickade för medskick
Skisserna har idag skickats ut till samtliga korpföreningars infoadresser, verksamhetschefer och tävlingsansvariga för att föreningarna ska kunna att lämna sina medskick. Med hjälp av länken i mailet kan ni bara skicka in ett svar. Är ni fler från föreningen som vill lämna era synpunkter så gå in på länken via hemsidan. Den är öppen för alla!

Vad är nästa steg?
När organisationen gett sin input på skisserna fortsätter arbetet. De uppdaterade skisserna vill vi testa av ytterligare en gång men nu även involvera flera medlemmar innan själva slutprodukten tas fram. I slutet av mars kommer vi också att samla ordförande, verksamhetschefer, träningsansvariga till en gemensam workshop kring Korpens strategiarbete och Nätverk Korpen, vårt digitala arbete.

Följ projektet digitalt
För dig som vill följa projektet digitalt finns information och nyheter om projektet samlat på korpen.se under verksamhetsstöd och sidan
Nätverk Korpen.

Läs Mårtens blogg om arbetet
Vår medarbetare tillika digitaliseringsexpert, Mårten Salomonsson, har till exempel startat en blogg, kallad Kit-bloggen, där ni kan hänga med i vad som händer och kommentera. Idag svarar han bland annat på frågor om penningflöde, vem kommer att styra kommunikationen och på vilket sätt det här ska förenkla administrationen. Länk till Kit-bloggen

Uppdaterad: 24 FEB 2017 11:37
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info