Hoppa till sidans innehåll

Årets höstkampanj


Vid det här laget hoppas vi att du inte missat vår roliga höstkampanj Korpen Challenge. För att få er förening att komma igång med marknadsföringen vill vi såklart hjälpa till på bästa sätt!

Korpen Challenge är en digital hälsoutmaning med fokus på arbetsplatser, men utmaningen riktar sig även till medlemmar runt om i Sverige. I samband med utmaningen kan föreningen söka bidrag till att genomföra något extra event, pop-up träning, föreläsning eller öppet hus som riktar sig till arbetsplatser.

Vi hjälper er komma igång med marknadsföringen!

Vill ni veta mer, komma igång med marknadsföringen eller kanske utbyta idéer kring träningsutmaningen? Då ska ni boka in 19/6 kl. 10.00 eller den 27/6 kl.13.30 i kalendern för ett telefonmöte. Numret som ni ska ringa in på är 08-505 387 38.

Korpen Challenge på Facebook

I början av juni publicerades ett första inlägg om Korpen Challenge på Facebook och det blev en riktig klickraket! Vill ni publicera samma inlägg finns allt material att ladda ner i marknadsbanken under mappen Korpen Challenge. Här kommer vi löpandes publicera material för utmaningen, så håll utkik! Nästa Facebookinlägg kommer ske under vecka 25.

Har ni några frågor eller funderingar om Korpen Challenge får ni gärna kontakta Anna Sundström eller Kajsa Sellidj på Korpen riks.

Anna Sundström

Kajsa Sellidj

Uppdaterad: 15 JUN 2017 09:32
Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info