Hoppa till sidans innehåll

Träningsutmaning rätt i tiden


Korpen har inlett ett samarbete med Challengize för att ni ska kunna erbjuda arbetsplatser, medlemmar, kompisgäng eller varför inte grannen,en ny spännande träningsutmaning. Utmaningen pågår under hösten tillsammans med kända profiler som Jonas Björkman, Måns Zelmerlöw, Malin Ekerlöw och Danijela Lundqvist.

Vad är Korpen Challenge?
Korpen Challenge är en digital och social träningsutmaning i lagform – men den deltagaren först och främst utmanar är sig själv. Glöm stegräknaren, det här är framtiden! Utmaningen är uppdelad i fyra etapper där laget i varje etapp sporras av en teamleader. Teamleadern kommer vara en av Sveriges mest framgångsrika idrotts- och underhållningspersonligheter.

Så här marknadsför vi utmaningen
Inom kort kommer det finnas marknadsföringsmaterial i marknadsbanken. Vi kommer också berätta mer om utmaningen under Korpen på jobbet passet i samband med Dialogmötet den 2-3 juni. Behöver ni marknadsförinsmaterial innan dess eller är ni nyfikna på att veta mer? Hör gärna av er till Anna Sundström på Korpen riks.

5 goda anledningar för din förening att sälja in Korpen Challenge

1. Din förening ligger i framkant med att kunna erbjuda ett nytt, modernt och roligt digitalt träningskoncept.

2. Det kommer ge er dubbel träningsglädje då din förening kommer tjäna pengar på det! Samtidigt som aktiviteten är avdragsgill för arbetsgivaren och friskvårdsberättigad för den anställde.

3. Din förening kommer få statistik om deltagarnas favoritaktiviteter = större vetskap om era medlemmar.

4. Poängen i utmaningen översätts till vanliga pengar och går till välgörenhet. Det kallar vi motion som gör skillnad.

5. Utmaningen är till för alla då den främst fokuserar på glädje och gemenskap och inte tävlandet. Elitmotionären som vardagsmotionären är precis lika viktiga!

Uppdaterad: 17 MAJ 2017 11:04
Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info