Hoppa till sidans innehåll

Anette kan bli årets eldsjäl


Det gröna och sköna ledarskapet sker på många nivåer i våra föreningar, alla uppgifter är viktiga och människorna som utför dem är livsnödvändiga för vår verksamhet. Denna månad vill vi lyfta roliga gröna och sköna saker i Korpen.

Anette Bruksås i Korpen Borås finalist i Eldsjälsgalan!

Det är fantastiskt kul när vissa av våra ledare uppmärksammas och nomineras till utmärkelser för sina ledarinsatser. Denna gång är det Anette Bruksås som uppmärksammas. Hon är nämligen finalist till priset Årets Eldsjäl i kategoring hälsa för sina fantstiska insatser som ledare hos Korpen Borås. Folkspel, som arrangerar Eldsjälsgalan, har skrivit en fin text och gjort en film om Anette. Se allt via länken nedan. Passa även på att lägga en röst på Anette när ni är inne på sidan, en riktigt grön och skön korpare!

Läs mer om Anettes fantastiska arbete och rösta på henne som årets eldsjäl!

Förbundsstyrelsens gröna och sköna spelregler

Även styrelserna i våra föreningar har en viktig roll i att agera grönt och skönt. Både i styrelserummet och utanför. Ibland kan det vara svårt att se hur vi i praktiken kan använda oss av Korpens utbildning Grön och skön - en utbildning i ledarskap i styrelserummet.

Korpens förbundsstyrelse har gjort ett arbete för att ta fram spelregler som de tycker är viktiga för dem för att vara en bra styrelse i grön och skön anda. De delar gärna med sig av sina spelregler. Kanske kan dessa vara en inspiration ifall ni önskar att göra något liknande i er styrelse. 

Ett tips. Ta kontakt med er kontakt hos SISU Idrottsutbildarna i ert distrikt om ni önskar hjälp med att ta fram spelregler i er styrelse. 

Se förbundsstyrelsens Spelregler för Korpens gröna och sköna förbundsstyrelse

Ett till tips. Lyssna på podcasten om casekortleken som är ett arbetsmaterialen i vår gröna och sköna ledarskapsutbildning. Det är ett enkelt och lustfyllt sätt att komma igång med en förändringsprocess!

Uppdaterad: 17 MAJ 2017 13:38
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info