Hoppa till sidans innehåll

Planerade mötesplatser


Under den kommande tiden så planeras det för mötesplatser, både regionalt och centralt. Här listar vi dem vi i dagsläget har klara datum för så ni kan skriva in dem i er kalender och  inte missa tillfället att möta andra härliga korpare!

Centrala mötesplatser

25-26 november, Dialogmöte i Stockholm

Under dialogmötet i november kommer vi fortsätta arbetet med vår nya strategiska verksamhetinriktning, Fokus Korpen 2025, samt få en uppdatering kring hur arbetet med vårt gemensamma system fortlöper. Självklart ska vi även hinna med att träna tillsammans! Platsen Bergendals konferensanläggning i Sollentuna, Stockholm. Inbjudan och möjlighet till anmälan kommer snart.

Slutet av januari 2018, Mötesplats för träningsansvariga

Senaste mötesplatsen las grunden för Stark&Smidig, en träningskoncept över tio föreningar drar igång nu i höst. I slutet av januari planerar vi för en ny mötesplats för dig som ansvarar för utveckling av träning (lagidrott, gruppträning eller andra arrangemang) i din förening. Under dessa dagar kommer vi arbeta framåtsyftande och omvärldsspanande för att se vad som är på gång och om vi tillsammans ska satsa på något speciellt den kommande tiden. Inbjudan kommer under hösten.

25-27 maj 2018, Förbundsmöte i Stockholm

I maj nästa år är det dags för förbundsmöte där en stor beslutspunkt kommer vara vår nya strategiska verksamhetsinriktning 2018-2025, men där mycket annat (som t.ex. personval till förbundsstyrelsen) också kommer behandlas. Förbundsmötet kommer vara del av en större mötesplats för en bred målgrupp korpare. Det blir inspirerande dagar fyllda av erfarenhetsutbyte, möten och samtal i en verksamhetsutvecklande anda. Och mycket träning såklart! Platsen är Aronsborgs konferensanläggning i Bålsta, Stockholm.

Regionala mötesplatser

I dagläget har ett SDF beslutat om att arrangera en regional mötesplats under hösten. Vi vet att flera SDF för samtal om att arrangera mötesplatser, men i dagsläget finns inget klart.

14-15 oktober, Korpen Väst i Göteborg

Korpen Väst arrangerar en regional mötesplats på Serneke Arena i Göteborg. Dagarna kommer bland annat handla om verksamhetsutveckling, samverkan med DF och Nätverk Korpen/strategiarbetet. Program och inbjudan färdigställs i dagarna och skickas sedan ut till berörda föreningar.  

 

Uppdaterad: 24 AUG 2017 10:58
Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info