Hoppa till sidans innehåll

Samtalsguiden - ett bra underlag för er grön och skön-utbildning!


Har ni tänkt arbeta med Korpens grön och skön- en ledarskapsutbildning i föreningen men inte riktigt hittat sättet ni ska göra det på än? Ett bra och enkelt sätt att komma igång är att använda det samtalsunderlag som vi tagit fram för utbildningen. Det gjorde Korpen Skellefteå vid sin utbildning med ledargruppen.

Samtalsunderlaget är utformad som en så kallad lärgrupp och är ett stöd för dig och din förening när ni samtalar för att stärka ert gröna och sköna ledarskap. Det handlar om att genom reflektion och dialog få en djupare förståelse för ditt och dina föreningskollegors gröna & sköna ledarskap. Ett arbete som din förening kan göra i samverkan med SISU Idrottsutbildarna. Korpen Stockholm gjorde just det när de för ett tag sedan hade en utbildningsdag för sina domare.

Kontakta ditt närmaste SISU-distrikt så planerar ni arbetet tillsammans. Kontaktuppgifter hittar du på www.sisuidrottsutbildarna.se.

Upplägget är tänkt att passa under en kväll eller halvdag men kan med fördel fördjupas mera genom flera träffar och genom användandet av flera delar i ”Korpens gröna och sköna ledarskap”. Ni avgör själva vad som passar er bäst. Det kan också vara lämpligt att involvera flera olika målgrupper i föreningen för att skapa en röd tråd och bättre samsyn och effekter i föreningens verksamhet.

Uppdaterad: 18 OKT 2017 14:02 Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info