Hoppa till sidans innehåll
Foto: Björn Tilly

Hoyzer - laget med snyggaste klubbmärket

- Jag är mycket mycket glad. Vi fick ju flest röster av folket och det känns kul att smakeliten, juryn, kom fram till samma sak. Vi kommer bära titeln Sveriges snyggaste klubbmärke med stolthet, säger lagkaptenen Carlis Fridlund från Hoyzer som har ett dam, herr och ett mixlag som spelar i Stockholm.
  • Uppdaterad: 2016-06-07 16:29

Tävlingen om Sveriges snyggaste klubbmärke har pågått i två veckor. Fotbollslag har laddat upp sina märken via en app på Korpens Facebooksida där besökarna har röstat på sitt favoritmärke. 120 lag antog utmaningen och de 15 som fick flest röster gick vidare till final där juryn valde ut tio bidrag till en sista runda. Av dessa tio stod Hoyzer som segrare.

"Motståndaren ska känna bävan"
Juryn bestod av målvaktslegendaren Ronnie Hellström, Danne och Bleckan från tatueringsstudion Salong Betong, Nina Johansson, modejournalist på Aftonbladet och Petra Lindskog, chef för Marknad och kommunikation på Korpen.
- Ett riktigt bra klubbmärke inger respekt, det ska få motståndaren att känna bävan, att känna sig slagna redan innan laget bestrider gräset. Vår vinnare inger den känslan, säger juryns ordförande Nina Johansson.

Specialdesignat märke av Danne och Bleckan
Hoyzer vinner ett komplett matchställ med sitt klubbmärke och ett fotbollsmärke designat exklusivt för det vinnande laget av Danne och Bleckan. De vinner också gratis deltagande i Korpen Pressbyrån Cup i juni samt erbjudande om att en i laget kan få klubbmärke tatuerat av Bleckan på Salong Betong.

Även lagen som tog sig till sista rundan vinner deltagande i Korpen Pressbyrån Cup sista helgen i juni på Östermalms IP i Stockholm: Not United, Partizan Stockholm, Lokomotiv SVT, NCB Crew, Golden Studs, What we do is secret, Fotball for dummies, Dynamo Hrlem, 50 % svenskt kött. Grattis!
vinnarna

Johanna Garå snackade upp säsongen
Under upptraktsträffen ledde sportjournalisten Johanna Garå samtal på scenen med bland andra tränarprofilen Hasse Backe och Kalle Karlsson, skribent på Aftonbladet. Tillsammans med spelare från laget Skicka BK snackade de upp den kommande korpsäsongen i Stockholm innan vinnaren i tävlingen korades.

Salong Betong designar märke exklusivt för Korpen

Specialdesignat märke från Salong Betong

Läs mer

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info