Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup

2015 års upplaga av Sweden Floorball Cup är över och nu vet vi vilka lag som är bäst på korpinnebandy i Sverige! Cupen var öppen för alla icke licensierade spelare och finalen gick av stapeln i Nyköping i januari 2015. Håll utkik här på hemsidan för mer information om SFC 2016.
  • Uppdaterad: 2016-08-15 11:28
Kvalorter SFC 2015

 

Korpen Luleå 25 okt
Vinnare i Luleås kvalturnering blev återigen Svarta Braxen efter en jämn kamp mot J Kram AB. Lottat lag till riksfinalen blev Notvikens Bodega. Grattis! 

Pressmeddelande


Korpen Eskilstuna 7 nov
Vinnare i Eskilstunas kvaltuerning på både dam och herrsidan blev Norrköping Peking Players. Damerna vann sin final med 3-1 och herrarna krossade sitt motstånd med hela 6-2.

Pressmeddelande 


Korpen Göteborg 14-15 nov
I finalen stod Björkekärr P 13 mot KF Kortedalarna, där Björkekärr P 13 tog hem segern med 5-2. Framlottade lucky losers, som alltså också får en biljett till den stora riksfinalen i Nyköping den 22-23 januari, blev laget Bokes Boys.

Pressmeddelande


Korpen Nyköping 27-28 nov
Vinnaren av herrturneringen blev rödklädda Peking Players och på damsidan grönklädda Tempo.Tack vare att PP redan tagit sig till riksfinalen i Eskilstunas kval knep Koffes Livs också en plats till den stora finalen. Klara för finalspel är också HC Bil och Dynamo efter att de blivit framlottade som lucky losers.

Pressmeddelande


Korpen Kil 5 december
Vinnare av cupen blev laget Whalers efter vinst med 1-0 mot Monster Energi. Men Monster Energy hade turen på sin sida och får följa med till riksfinalen tack vare att de blev framlottade som lucky losers.

Pressmeddelande


Korpen Linköping 18-19 dec + 11 jan
Vinnare av cupen blev A-laget efter förlängning med 4-2. Framlottade lucky losers som också går till riksfinalen blev Team Impact.

Pressmeddelande


Korpen Norrköping 6 jan 2016
Det var innebandyfest i Norrköpings Mässhallar när Korpen Norrköping arrangerade Sweden Floorball Cup. Totalt gjorde 18 lag upp om titeln och starkast på herrsidan var Östtorps VVS och på damsidan V.S.O.P GG som båda tog hem guldet.Vidare till final är också PK Maffian på damsidan och på herrsidan No Pain No Gain efter att ha dragit vinstlotten som lucky losers i kvalet.

Pressmeddelande


Korpen Borlänge 9 jan 2016
För tredje året i rad stod Borlänge som en av kvalorterna i Korpens innebandyturnering Sweden Floorball Cup. I finalen stod Hedemora FC mot Festarrangören, där Hedemora FC tog hem segern med 2-1. Framlottade lucky losers, som alltså också får en biljett till den stora riksfinalen i Nyköping den 22-23 januari, blev Torpedo Rudsvägen.

Pressmeddelande


vinnare av SFC 2016 riksfinal Nyköping
Final i Nyköping
Det vinnande lagen i dam- och herrklasserna och ett lottat lag från varje klass möttes i den stora riksfinalen i Nyköping den 22-23 januari 2016. De nya svenska mästarna i korpinnebandy blev Koffe Liv på herrsidan och på damsidan After Work.

Pressmeddelande


Sweden Floorball Cups Facebooksida >> 

Startades 1994
Sweden Floorball cup startade 1994 under namnet Jolly Cup och innebär att korpföreningar anordnar innebandyturneringar för icke licensierade spelare där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final

 

Kontakt
För frågor om Sweden Floorball Cup kontakta korpföreningen på den ort du är intresserad av att spela eller Tobias Birgersson  072- 734 21 17 på Korpen Linköping.

Sweden Floorball Cup på Facebook

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
Fax: 08-6996399
E-post: This is a mailto link

Se all info