Hoppa till sidans innehåll
Foto: Lena Lee, Sandro Atelje & Galleri

Verksamhetsberättelse 2016

Förändringsresan Fokus Korpen är i full gång och vi befinner oss på upploppet. Forskning visar att uppemot 70 procent av alla förändringsprojekt misslyckas, där en av de främsta orsakerna är att för mycket resurser läggs på att förändra strukturer och för lite resurser på att ändra beteenden. Ta del av vår spännande resa i Korpens verksamhetsberättelse 2016.
  • Uppdaterad: 2017-11-16 14:10
Fokus Korpen, vår pågående utvecklingsresa, är nu inne i en fas där vi gör verklighet av olika utvecklingstankar. Inom många områden har vi redan gjort tydliga förflyttningar.
I dag arbetar vi till exempel mer medvetet med kvalitetsfrågor och profilering, vi har en yngre målgrupp och vår tydlighet har ökat. Som med all förändring ser vi även att det inom vissa områden är enkelt att ställa sig bakom idéer om utveckling, men att själva genomförandet tar lite längre tid.

Inom svensk idrott pågår också sedan en tid tillbaka ett omfattande strategisktutvecklingsarbete som påverkar oss. Och vi kan alla skriva under på att vår egen Fokus Korpenresa och värdegrund går hand i hand med idrottens gemensamma mål mot 2025. Vi har varit tydliga mot Riksidrottsförbundet att vi på alla sätt vi kan vill bidramed vår kompetens och expertkunskap i område för att vi tillsammans inom idrotten ska nå målet. En starkare och mer inkluderande idrottsrörelse är bra för Korpen. Vi vill vara navet för motionsidrott inom svensk idrottsrörelse!
 
Jan Johnsson, ordförande och Eva Bjernudd, generalsekreterare
 
Skribent: Petra Lindskog

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info