Hoppa till sidans innehåll

Almedalscupen

I år var det femte året som fotbollsturneringen Almedalscupen arrangeras under politikerveckan i Visby. Almedalscupen har blivit en riktig succé och 2017 arrangerade Korpen och Dagens Samhälle cupen igen under idrottens dag onsdagen den 5 juli.
  • Uppdaterad: 2017-09-18 15:20
I Almedalscupen mäter politiker, medier, pr-byråer, fack och företag sina krafter på fotbollsplanen för att visa vem som bestämmer — på riktigt.

Så liras Almedalscupen
Almedalscupen spelas alltid på Paviljongen, alltså i parkmiljö på gräs, med måtten 40*20. Eftersom att planen endast ligger 500 meter från själva Almedalen har alltid laget gott om tid att hänga med i övriga aktiviteter som sker i området. Korpen ser alltid till att din grupp hinner lira klart gruppspelet inom 1,5 timme så att ni får matcherna samlade och sparar dyrbar tid till övriga aktiviteter i Almedalen.

Upplägg för matcherna
Matcherna i gruppspelet är cirka 15 minuter långa och spelas i 5-manna lag. En målvakt plus fyra utespelare (men ni får ha hur många som helst i laget!). Även i finalspelet kommer matcherna vara cirka 15 minuter.

Spelschema och resultat för anmälda lag
Resultat för Almedalscupen 2017 hittar du här:
https://profixio.com/matches/almedalscupen-2017 


 
kollage

 

Almedalscupen är en del av Idrottens dag  och spelas på Paviljongen som ligger cirka 500 meter från själva Almedalen. Turneringen spelas i ett gruppspel där vinnarna från varje grupp går vidare till finalspel.

Korpen på Twitter

Följ oss på Twitter för senaste nyheterna.

Läs mer

Förenkla din träning med Korpens app

Korpens app för lagidrott och gruppträning. 

Läs mer

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info