Hoppa till sidans innehåll

Almedalscupen

Tunnla en sosse, glidtackla en liberal, dribbla bort en PR-konsult eller obstruera en journalist. På Almedalscupen 2018 har du världens chans att visa var skåpet ska stå. Korpens fotbollssuccé arrangeras tillsammans med Dagens Samhälle och i år är det sjätte gången som politiker, medier, pr-byråer, fack och företag mäter sina krafter på fotbollsplanen för att visa vem som bestämmer — på riktigt.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2018 13:37

Strunta i rosé och mingel för en stund och anmäl dig till lite prestigefull korpfotboll. Korpens succécup äger rum den 4 juli på Paviljongsplanen, en utspark från Almedalen. Så jaga ihop ett taggat gäng som vill lira 5-mannafotboll!

Du, får du inte ihop ett 5-mannalag så hör av dig till This is a mailto link! Korpen hjälper gärna till med att hitta spelare.

Så liras Almedalscupen
Almedalscupen spelas alltid på Paviljongen, alltså i parkmiljö på gräs, med måtten 40*20. Eftersom att planen endast ligger 500 meter från själva Almedalen har alltid laget gott om tid att hänga med i övriga aktiviteter som sker i området. Korpen ser alltid till att din grupp hinner lira klart gruppspelet inom 1,5 timme så att ni får matcherna samlade och sparar dyrbar tid till övriga aktiviteter i Almedalen.


Upplägg av matcherna
Matcherna i gruppspelet är cirka 15 minuter långa och spelas i 5-manna lag. En målvakt plus fyra utespelare (men ni får ha hur många som helst i laget!). Även i finalspelet kommer matcherna vara cirka 15 minuter.


Almedalscupen är en del av Idrottens dag  och spelas på Paviljongen som ligger cirka 500 meter från själva Almedalen. Turneringen spelas i ett gruppspel där vinnarna från varje grupp går vidare till finalspel.

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info