Hoppa till sidans innehåll

Almedalscupen 2019

Tunnla en sosse, glidtackla en liberal, dribbla bort en PR-konsult eller obstruera en journalist. På Almedalscupen 2019 har du världens chans att visa var skåpet ska stå. Korpens fotbollssuccé arrangeras tillsammans med Dagens Samhälle och i år är det sjunde gången som politiker, medier, pr-byråer, fack och företag mäter sina krafter på fotbollsplanen för att visa vem som bestämmer — på riktigt.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2018 13:37

Strunta i rosé och mingel för en stund och anmäl dig till lite prestigefull korpfotboll. Korpens succécup äger rum under Almedalsveckan på Paviljongsplanen, en utspark från Almedalen. Så jaga ihop ett taggat gäng som vill lira 5-mannafotboll!

Anmälan öppnar in kort! För mer information maila projektledare This is a mailto link 

S
å liras Almedalscupen
Almedalscupen spelas alltid på Paviljongen, alltså i parkmiljö på gräs, med måtten 40*20. Eftersom att planen endast ligger 500 meter från själva Almedalen har laget alltid gott om tid att hänga med i övriga aktiviteter som sker i området. Korpen ser alltid till att din grupp hinner lira klart gruppspelet inom 1,5 timme så att ni får matcherna samlade och sparar dyrbar tid till övriga aktiviteter i Almedalen.


Upplägg av matcherna
Matcherna i gruppspelet är cirka 15 minuter långa och spelas i 5-manna lag. En målvakt plus fyra utespelare (men ni får ha hur många som helst i laget!). Även i finalspelet kommer matcherna vara cirka 15 minuter.


Almedalscupen är en del av Idrottens dag  och spelas på Paviljongen som ligger cirka 500 meter från själva Almedalen. Turneringen spelas i ett gruppspel där vinnarna från varje grupp går vidare till finalspel.

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info