Hoppa till sidans innehåll

Almedalscupen

Tunnla en sosse, glidtackla en liberal, dribbla bort en PR-konsult eller obstruera en journalist. På Almedalscupen har du världens chans att visa var skåpet ska stå. Korpens fotbollssuccé arrangeras tillsammans med Dagens Samhälle och i år är det sjunde gången som politiker, medier, pr-byråer, fack och företag mäter sina krafter på fotbollsplanen för att visa vem som bestämmer — på riktigt.
  • Uppdaterad: 06 AUG 2018 13:37

Strunta i rosé och mingel för en stund och anmäl dig till lite prestigefull korpfotboll. Korpens succécup äger rum under Almedalsveckan (tisdagen den 2 juli) på Paviljongsplanen, en utspark från Almedalen. 

Så liras Almedalscupen

Almedalscupen spelas alltid på Paviljongen, alltså i parkmiljö på gräs, med måtten 40*20. Eftersom att planen endast ligger 500 meter från själva Almedalen har laget alltid gott om tid att hänga med i övriga aktiviteter som sker i området. I år spelas Almedalscupen på em från kl. 15.00! Så gör Almedalen på fm och sätt sedan undan några timmar på em för lite härlig korpfotboll. Lyckas du och ditt lag ta er hela vägen till final så är ni klara senast kl. 19.00! Alltså har alla lag kvällen fri för valfria Almedalsaktiviteter. Kostnaden är 1000 kr/lag.


Upplägg av matcherna

Matcherna i gruppspelet är cirka 15 minuter långa och spelas i 5-manna lag. En målvakt plus fyra utespelare (men ni får ha hur många som helst i laget!). Även i finalspelet kommer matcherna vara cirka 15 minuter.

Kontakt

Har du och ditt lag några frågor eller funderingar, kontakta projektledare Magnus på This is a mailto link 

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info