Hoppa till sidans innehåll

Fotboll med Korpen

Längtar du efter att dra på dig fotbollsskorna, springa ut på planen och få spela korpfotboll? Fotbollsserierna, cuperna och träningarna i Korpen arrangeras av våra lokala korpföreningar.
  • Uppdaterad: 18 JUN 2018 09:18

Det finns cirka 50 korpföreningar från Kiruna i norr till Malmö i söder som arrangerar korpfotboll. Det är hos dem du anmäler ditt intresse av att delta.

Är du osäker på vilken närliggande korpförening som erbjuder fotboll? Här kan du leta igenom en lista med de föreningar i Korpen som arrangerar fotboll.

 

Bilda korplag

Tänk på detta! Alla som deltar i Korpens fotbollsverksamhet ska vara medlemmar. I medlemskapet ingår även Korpens olycksfallsförsäkring.

I Korpen är du försäkrad!

Med hjälp av Folksams tjänst Råd och vård får Korpens medlemmar bästa tänkbara hjälp för att kunna fortsätta idrotta. Tjänsten innebär att alla aktiva, föräldrar och ledare kan ringa Råd och Vård för idrottsskador för rådgivning vid skada, andra problem som uppstår inom idrotten och skadeförebyggande frågor. Vård för idrottsskador omfattar även inbokning till vårdgivare (fysioterapeut eller läkare) och hela erbjudandet omfattar högst två besök hos fysioterapeut, ett läkarbesök och en röntgen. Försäkringen är även utökad och gäller både för olycksfallsskador och överbelastningsskador. Här kan du läsa mer om Råd och Vård för idrottsskador. 

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info