Hoppa till sidans innehåll

Fotboll med Korpen

Längtar du efter att dra på dig fotbollsskorna, springa ut på planen och få spela korpfotboll? Snart är vi där. Till våren är det nämligen dags att anmäla dam-, herr- eller mixedlaget till årets cuper och seriespel i fotboll med Korpen! Och du, missa inte att anmäla laget till Korpen National Cup i Linköping, Stockholm eller Malmö.
  • Uppdaterad: 2018-04-25 14:54

Fotbollsserierna, cuperna och/eller träningarna i Korpen arrangeras av våra lokala föreningar. Det finns cirka 50 föreningar från Kiruna i norr till Malmö i söder som arrangerar korpfotboll. Det är hos dem ni anmäler ert intresse av att delta.

Är ni osäkra och vill hitta er lokala korpfotboll och se vilket utbud som finns så hjälper vi er gärna med det.

 

- Här kan ni leta igenom en lista med de föreningar i Korpen som arrangerar fotboll, få fram kontaktuppgifter samt gå in på deras hemsida.

 

 

  - Här lämnar du dina kontaktuppgifter till oss och berättar på vilken ort du bor. På så sätt kan vi sedan hjälpa till att para ihop dig med rätt förening.

Bilda korplag

Tänk på detta. Alla som deltar i Korpens fotbollsverksamhet ska vara medlemmar. Därför behöver du kontaktuppgifter samt personnummer till dina lagkamrater i samband med att du anmäler laget. 

Korpen National Cup

Anmälan är öppen till årets roligaste fotbollscup KNC! Har du ett korplag eller känner du för att dra ihop ett kompisgäng eller jobbarkompisarna och mäta er skicklighet mot andra på fotbollsplanen? Missa då inte att lira Korpen National Cup 2018. Varje lag får garanterat lira tre matcher. Det kommer bli vansinnigt kul!

Cupen spelas i år på tre orter:

Korpen Linköping: 25-26 maj

Korpen Malmö: 9-10 juni

Korpen Stockholm: 6-8 juli

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info