Hoppa till sidans innehåll

Korpen Challenge

Korpen har inlett ett samarbete med Challengize och erbjuder en ny spännande digital träningsutmaning - Korpen Challenge. I Korpen är alla välkomna och i den här träningsutmaningen kan alla vara med, elitmotionären som vardagsmotionären.
  • Uppdaterad: 2017-09-28 09:27

 

Behöver du support vid registering? Kontakta Challengize på This is a mailto link eller fyll i formuläret.

Vad är Korpen Challenge?

Korpen Challenge är en 100 procent digital och social träningsutmaning i lagform (6-12 personer), men den du först och främst utmanar är dig själv. Utmaningen pågår i 8 veckor, den 18/9-12/11, och genomförs i fyra etapper (med en segrare efter varje etapp) där laget följer resultaten i realtid. Varje lag väljer en lagledare Jonas Björkman, Malin Ewerlöf, Måns Zelmerlöw eller Danijela Rundqvist och kämpar tillsammans med dem under hela utmaningen.

Det smarta Challenge Points- systemet belönar dig och ditt lag för den du är och det du gjort. Alla aktiviteter räknas så utöva valfri aktivitet; cykla, yoga, promenera, lira fotboll eller tennis. Fokuset ligger på nyttig vardagsmotion, team-building och att bygga en frisk företags/förenings/kompiskultur tillsammans med kollegorna, medlemmarna, kompisgänget eller varför inte grannarna.

Tips! Kika på filmerna för att få en bild av hur utmaningen i stora drag är uppbyggd.

 

Fina och unika priser!

1:a pris - VIP-biljetter till Idrottsgalan för hela laget samt galamiddag
Idrottsgalan är en festklädd galamiddag för cirka 2400 gäster som inkluderar en oslagbar mängd av våra största idrottshjältar på en och samma gång. Blir det ert lag som vinner VIP-biljetter till 2018 års gala den 15 januari och får mingla med idrottshjältarna på rödamattan?

Etapp-priser
Efter varje etapp delas fina priser ut. Laget kommer även kunna vinna priser för bästa peppen, roligaste bilden, härligaste träningsgänget med mera.

Pris

Utmaningen kostar 250 kr/person ex moms och är berättigad friskvårdsbidraget. Bra va! Du kan därför välja att helt och hållet bekosta din anmälan med pengar som din arbetsgivare erbjuder för friskvård. Utmaningen är också avdragsgilltig för företaget om din arbetsgivare väljer att betala för era lag.

Hur funkar utmaningen?

  • Dela upp i flera lag, enheter eller kompisgäng. Ett lag måste bestå av minst 6 personer och max 12 personer.

  • Bestäm vilken lagledare ert lag vill tillhöra och kämpa tillsammans med (Jonas, Malin, Måns eller Danijela).

  • Skapa din unika nyckel på din egna ”hälsoportal” som blir din egen träningsdagbok och socialaplattform under utmaningens 8 veckor.

  • Koppla en tracker i form av Endomondo eller Runkeeper, eller regga dina aktivitetstillfällen direkt via datorn, telefonen eller plattan.

  • Varje aktivitet genererar personligt baserade poäng till laget.

  • Poängen som du samlar in går till ditt lag och till din lagledare.

  • Tävlingen pågår i 4 etapper med segrare efter varje etapp samt en slutsegrare med högsta lagsnitt som vinner hela Korpen Challenge.

  • Under utmaningen kommer det också ske tävlingar med olika teman. Till exempel förmedla glädje med bästa lagbilden, förmedla gemenskap genom att visa vad just ert lag gör för att skapa gemenskap med mera.

  • Lagledaren som ni valt kommer under utmaningen peppa er genom digitala hälsningar och ge er träningstips och råd. För kom ihåg - varje poäng som du samlar in till ditt lag går även till det större laget som ni blir delaktiga i, alltså lagledarens lag! Så se till att stötta just er lagledare att ta hem utmaningen.

 
Vill du ha mer information om utmaningen? Kul, det löser vi såklart! Maila till This is a mailto link

Glöm inte att tagga era bilder i sociala medier med #korpenchalle

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info