Hoppa till sidans innehåll
Foto: Camilla Waltin (Förbundskansliet Korpen)

Korpen Challenge

Korpen Challenge är över för denna gång och vi kan utse vinnarna. Vi hoppas du har samlat massor av Challenge Points, hittat nya hälsosammare vanor och även peppat och motiverat dina kollegor och kompisar i denna team-building utmaning.
  • Uppdaterad: 2017-12-14 11:29

Vinnare efter fyra etapper

Efter fyra enormt jämna etapper har vi en tydlig segrare. Team Jonas Björkman lyckades med minsta möjliga marginal ta hem den första Korpen Challenge någonsin före Team Måns Zelmerlöw, Team Malin Ewerlöf och Team Danijela.

I lagtävlingen var det få som kunde rå på Bästa Beräknarna som tog hem samtliga fyra etapperna. Enormt bra jobbat och vi syns på Idrottsgalan!! Men hatten av till en mycket hedrande andraplats till Stockholmsmässan Mässup som verkligen gett dem en god match. På tredjeplats lyckas Korpen Vallentuna Medlemmar slå Korpen Vallentuna Instruktörer, känns bra va?

95% Charity Points

Ni ska vara väldigt stolta över att ha samlat in 95 procent av ert Charity Points mål. Era ansträngningar omsätts till en donation till Zelmerlöw & Björkman Foundation 16292 kr. Vi på Korpen och Challengize väljer som ett tecken av tacksamhet toppa upp de sista 5% så vi når målet på 17150kr. Vi är så stolta över er!

Topp 10 aktiviteter

Här är vad ni har haft för er. Efter flera veckor och över tusentals registrerade aktiviteter, är detta vad ni hållit på med

Alla har varit otroliga

Tillsammans har ni registrerat hela 22665 aktiviteter fördelade över hela 105 olika former av hälsosam motion. Tillsammans är ni starka som ett Korpen Challenge.

Tid

I tid har ni aktiverat er sammanlagt 18529 timmar, vilket motsvarar 772 dagar av hälsosam motion. Det motsvarar drygt 2 år av motion och träning. WOW!

Distans

I distanserna ni registrerat motsvarande helt sanslösa 94079km eller hela 2239 maraton. Det motsvarar 2.3 varv runt jorden. Imponerande!.

Vad är Korpen Challenge?

Korpen Challenge pågick 18/9-12/11 och är en 100 procent digital och social träningsutmaning i lagform (6-12 personer). Utmaningen pågick i 8 veckor och genomfördes i fyra etapper (med en segrare efter varje etapp) där laget följde resultaten i realtid. Varje lag valde en lagledare Jonas Björkman, Malin Ewerlöf, Måns Zelmerlöw eller Danijela Rundqvist och kämpade tillsammans med dem under hela utmaningen.

Det smarta Challenge Points- systemet belönade individen och laget för det hen gjort. Alla aktiviteter räknades! Fokuset låg på nyttig vardagsmotion, team-building och att bygga en frisk företags/förenings/kompiskultur tillsammans med kollegorna, medlemmarna, kompisgänget.

Kika in #korpenchallenge i sociala medier för att få ett smakprov av Korpen Challenge 2017.

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info