Hoppa till sidans innehåll

Snart börjar höstens roligaste motionsutmaning

För tredje året i rad arrangerar Korpen tillsammans med Challengize motionsutmaningen Korpen Challenge. Korpen Challenge är en social, modern och 100 procent digital motionsutmaning i lagform på 3-8 personer där all form av aktivitet räknas.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 11:11

Cykling eller yoga. Promenad eller aerobics. Skidor eller tennis. Det smarta och vetenskapliga Challenge Points-systemet belönar dig för den du är och det du gjort. Alla aktivitet registrerar du med bara några få knapptryckningar i din alldeles egna Challenge-plattform via mobilen eller datorn. I plattformen kan du också följa dina vänner, peppa dina kollegor och såklart se din egen statistik och mycket mer.

Utmaningen pågår i sex veckor och i tre olika etapper. Vid slutet av varje etapp delas det ut priser. Vi startar den 1 oktober 2019 och går i mål den 11 november.  

Flera nyheter för årets Korpen Challenge

Vår samarbetspartner Challengize har precis släppt några nyheter för plattformen. Det finns bland annat nu en CO2 widget som mäter vilken besparing av CO2 all cykling som registrerats motsvarar. Alltså, om det hade varit bilburna km hade det inneburit X Ton CO2. Ytterligare nyheter för i år är att vi sänkt priset och vi kommer även ha individuella utmaningar där du kan vinna fina priser.   

Så här kommer du igång!

Kostnaden för motionsutmaningen är endast 249 kr inkl. moms och är friskvårdsberättigad. Sista anmälningsdag är torsdagen den 26 september. Du registrerar dig och skapar ditt konto via Challengize.

Frågor och support

Har du frågor om Korpen Challenge maila till This is a mailto link För frågor gällande plattformen ska du kontakta supporten på Challengize, http://go.challengize.com/kontakt/

Välkommen att delta i höstens roligaste motionsutmaning! Ta chansen att utmana resten av Sverige om att bli mästare i motion.

För korpföreningen 

Vill din korpförening veta mer om hur ni kan erbjuda Korpen Challenge till era företagskunder, medlemmar eller andra motionssugna på er ort? Hör av er till This is a mailto link så berättar vi mer.

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info