Hoppa till sidans innehåll

Visst vill du bli svensk mästare i motion?

Utmana, motionera och vinn en kanonkväll på Idrottsgalan 2019! Korpen Challenge är motionsutmaningen där lag med 5-10 personer utmanar resten av Sverige om att bli mästare i motion. Korpen Challenge utförs i tre etapper och du kommer få inspiration av riktigt heta super-peppare. Utmaningen pågår 1 oktober - 11 november 2018 och kostar endast 365 kr inkl. moms per person.
  • Uppdaterad: 2018-09-12 11:11

 

Alla anmälda får ett välkomstmail med instruktioner och inloggningsuppgifter den 27 september.

 

Låter utmaningen intressant? Såhär kan till exempel ett lag ta form:
Anna Andersson vill hitta ett spännande och nytt sätt att hitta rörelseglädje på under hösten. Hon vet att två kollegor på jobbet känner samma sak och har berättat om Korpen Challenge för dem. Nu behöver Anna bara hitta två lagmedlemmar till för att få ihop ett lag. Hennes sambo Kalle gillar att utmana sig själv så även han vill gå med i laget. Kalles bästa kompis Emil älskar att träna så Kalle slår en signal till honom och får även med honom på tåget. Nu har Anna fått ihop sitt lag på minst fem personer och kan då registrera sig och sitt lag.

Den 27 september får alla i ”Anna-laget” ett välkomstmail med instruktioner och inloggningsuppgifter. Från och med den 1 oktober fram till den 11 november ska var och en i laget registrera all sin aktivitet i plattformen, alltifrån kvällspromenaden till zumbapasset på tisdagarna. Aktiviteterna kommer sedan att omvandlas till poäng för laget. Nu gäller det för laget att röra på sig så mycket som de bara kan under utmaningsperioden, jaga förstaplatsen och försöka kamma hem den ärofyllda titeln som svensk mästare i motion och vinna en helkväll på idrottsgalan 2019. Under utmaningen kan varje deltagare sätta upp egna mål i plattformen och enkelt följa sin träningsstatistik och hur mycket hälsosammare man blivit under dessa sex veckor. Alltså, alla kommer vara vinnare när Korpen Challenge är slut!

 

Förra årets Korpen Challenge blev en succé! 

Under hösten 2017 fick Korpen Challenge Sverige på fötter! Under utmaningen så registrerade deltagarna tillsammans hela 22665 aktiviteter fördelade över hela 105 olika former av hälsosam motion.  I tid aktiverade de sammanlagt 18 529 timmar, vilket motsvarar 772 dagar av hälsosam motion. Alltså lite drygt två år av motion och träning. WOW! Distanserna som registrerades motsvarande helt sanslösa 94079 km eller hela 2239 maraton. Det motsvarar 2.3 varv runt jorden. Imponerande!

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info