Hoppa till sidans innehåll
Foto: Viktor Gårdsäter

Ledare i Korpen

Många av våra föreningar söker gruppträningsinstruktörer, domare och funktionärer till sin verksamhet. Oftast erbjuder de också möjlighet till utbildning för ledaruppdraget.
  • Uppdaterad: 10 AUG 2016 15:38

Lagledare i Korpen
Att vara lagledare för ett lag innebär att man ser till att laget är förberedda till match. Det är lagledaren som den arrangerande föreningen kontaktar vid eventuella ändringar av tider, planer eller annat som är viktigt för att laget ska kunna spela match.

Bli domare
I Korpen finns det drygt 1000 domare inom alla möjliga idrotter. Är du intresserad av att börja döma eller kanske vill du bara pröva på att vara domare i fler idrotter? Då ska du vända dig till oss! Är det så att du redan idag dömer i seriespel med licensierade men vill döma fler matcher så kan du självklart vända dig till oss också! Kontakta din lokala korpförening eller skicka ett mail till This is a mailto link

Bli gruppträningsinstruktör
I Korpen finns det idag drygt 1600 gruppträningsinstruktörer men vi behöver bli fler! Om du är sugen på att börja instruera hos oss ska du kontakta korpföreningen där du bor. Du kan också skicka ett mail till This is a mailto link

Behöver du utbildning är det möjligt att föreningen kan erbjuda dig detta då Korpen bland annat arrangerar egna utbildningar och samarbetar med andra utbildningsorganisationer.

Skribent: Ylva Berghem

Övningsbank

I Korpens övningsbank hittar du inspirerande övningar till ditt pass!

Till övningsbanken

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info