Hoppa till sidans innehåll

Sweden Floorball Cup

Alla kvalorter är spelade i Sweden Floorball Cup och snart är det dags att se vilka lag som tar det hela vägen in i mål och blir Sveriges bästa korplag i innebandy. Finalen spelas i år i Kil den 25-26 januari.
  • Uppdaterad: 12 SEP 2018 12:55

Sweden Floorball Cup är Korpens nationella innebandycup där alla kan vara med, dam- herr- eller mixlag. Nytt för i år: det är okej med licensierade spelare från division 1 och neråt (tjejer)och division 2 och neråt (killar). Runt om i landet har nio kvalcuper genomförts från norr till söder och snart är det dags för den stora riksfinalen i Kil. 

Cuperna har spelats på fullstora innebandyplaner med sex spelare (inklusive målvakt) på planen i vardera lag. Matchtid 2x12 minuter långa och med två domare i varje match. Vinnaren i respektive kvalturnering har gått direkt till finalen. Dessutom har ytterligare ett lag lottats från varje kval till finalen. Alltså har alla haft en finalchans!

Är du nyfiken på vilka regler som gäller för SFC? Kolla in det här 

Kvalorter i Sweden Floorball Cup 2018

Kvalorter för 2018 var Nyköping, Luleå, Stockholm, Uppsala, Karlstad, Kil, Linköping, Borlänge och Örebro

Lag som är vidare till slutspelet i Kil 25-26 januari 2019

Alla grupper, tabeller, matcher och resultat från slutspelet i Sweden Floorball Cup i Kil hittar du här på Korpen Kils hemsida. Lagen som spelat eller lottats vidare till den stora riksfinalen är: 

Grupp 1-4

BRT
Buskhyttan Indians
KL Bygg
Kumlabunkern
1337 Elite
Bokaliverpool.com
Jennies Pojkar
Mejeritransport
Heffa
Lundaekonomerna
Proplate
Whalers
Benknäckargänget
Loko 1,6
Notvikens Bodega
Tunneltupparna

Grupp 5 (Dam)

After W
BBK
FFamilj
Pumorna
Team Spirit

Sweden Floorball Cup på Facebook

In och gilla Sweden Floorball Cup på Facebook för att se bilder på vinnarlag, intervjuer med lag inför kvalorterna och följa med i resultatrapporteringen. 


Startades 1994
Sweden Floorball cup är Korpens nationella innebandycup som startade 1994 under namnet Jolly Cup. Den innebär att korpföreningar anordnar kvalturneringar där vinnande lag samt ett lottat lag från varje kvalort går vidare till en nationell final. Nyfiken på vad som hände ifjol? Kolla in det här

Kontakt
För frågor om Sweden Floorball Cup kontakta:
Simon Ruuth
This is a mailto link
08-699 64 06

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info