Hoppa till sidans innehåll

Årets lagledare 2017

Årets lagledare var en tävling för att uppmärksamma lagledaren! En person som ofta jobbar i det tysta, men som förtjänar att hyllas för sitt engagemang. Nomineringsperioden pågick fram till den 15 november och vinnarna blev Emilia Klitz från Stockholm Snipers och Patrik Roos från Fotboll För Dummies
  • Uppdaterad: 07 DEC 2017 14:04

Årets lagledare i Korpen 2017 är utsedda!

Tusen tack för alla nomineringar. Vi är överväldigade över alla engagerade lagledare som finns i vårt kära Korpen. 

Det var svårt att välja ut två vinnare bland alla fina bidrag. 
Till slut föll valet på två personer som verkligen personifierar det Korpen står för och lever vår värdegrund, glädje, gemenskap och alla är välkomna, i sitt lagledarskap.

Vi vill därför rikta ett stort grattis till Emilia Klitz från Stockholm Snipers och Patrik "Kapten Rödskägg" Roos från Fotboll För Dummies.

Det ni gör för ert lag och för Korpen gör skillnad. Det ger människorna runt er möjlighet att mötas, kämpa, skratta och svettas tillsammans i ett idrottsligt sammanhang.
Tack, ni är våra hjältar!

Emilia och Patrik får, förutom ära och evig kärlek från Korpen, gå på Idrottsgalan den 15 januari 2018 och hänga med andra svenska idrottshjältar.

Emilias vinnande nominering (inskickad av lagkamraten Linda Aronsson):

Stockholm Snipers är sveriges största HBTQ-idrottsförening. Emilia är ordförande i föreningen och lagledare för fotbollsdamlaget. Emilia har en öppen och varm personlighet som får alla att känna sig välkomna. Hon är alltid positiv och sprider glädje på och utanför planen. Hennes engagemang och driv för alla människors lika värde genomsyrar hela hennes personlighet. Emilia går alltid in helhjärtat för föreningens gemenskap. Hon samlar klubbens medlemmar till matcher och cuper men anordnar även allt från middagar och fester till Pride-ekipage för föreningens och lagets gemenskap. Emilia är ett föredöme och allt som Korpen står för!

Patriks vinnande nominering (inskickad av lagkamraten Michael Hansson).

Patrik, eller Kapten Rödskägg som det står på baksidan av hans vackra egendesignade lagdräkt är ett föredöme som lagkapten. En person som har lyckats hålla ihop gänget i Fotboll För Dummies utan avbrott sedan 2009.

Ett sjumannalag som tar korpen på allvar. Hemsida, supportergrupper på facebook och fotoshoots anordnas och styrs på ett föredömligt sätt utöver de hårda arbete som läggs ner i den stabila backlinjen. Tillsammans i FFD tar vi oss an både sommar och vintersäsongen här i Göteborg samt en och annan cup då och då. Kapten Rödskägg är en ödmjuk inspirationskälla och en arbetshäst som alltid styr upp och ställer upp.

 

Sammanfattning av tävlingen:Är din lagledare ett föredöme som lever Korpens värdegrund och som står för glädje, gemenskap och alla är välkomna, i sin roll som lagledare? Då ska du nominera hen till Årets lagledare 2017.

En jury utser två personer som vinner VIP-biljetter till Idrottsgalan den 15 januari 2018 i Ericsson Globe Arena. Dessa två får vara med på galamiddagen och hänga med sköna idrottshjältar, mingla på röda mattan och känna sig som en stjärna för en kväll.

Priset kan ej överlåtas till annan person.
Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

VIP-paket Idrottsgalan 2018
- Resa ToR
- Boende
- Mingel med Korpen och idrottshjältar på röda mattan
- Galamiddag

Juryn består av lagidrottsansvariga från Korpen samt verksamhetsansvariga från Korpens förbundskansli.

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info