Hoppa till sidans innehåll

Tävling - Årets Gröna sköna ledare


Årets lagledare 2018 är utsedd!
På mötesplatsen i Bålsta korades Årets Gröna sköna ledare i Korpen 2018. Vinnare av det åtråvärda priset är Elenor Derrah från korpföreningen Korpen Huddinge-Botkyrka. Vi säger stort grattis till Elenor som vann en träningsresa för två med Korpen till Portugal i höst. 

Juryns motivering: 
”Årets Gröna Sköna ledare lever och andas Korpens värdegrund. Engagemang, driv, vilja att lära sig nya saker och förmågan att se varje individ är några av de styrkor vår vinnare besitter. Det är en ung ledstjärna som trots sin unga ålder har ett moget ledarskap. Korpens ser fram emot att få ta del av denna ledares styrkor även i framtiden." 

Nominerad av Jens Johansson, Korpen Huddinge-Botkyrka

Årets gröna sköna ledare

Sammanfattning av tävlingen:

Känner du en ledare i Korpen som är genuint intresserad av andra människor, som lyssnar och hjälper andra att växa? Någon som är modig och vågar hantera svåra situationer? Som lever som hen lär och tydliggör Korpens värdegrund; glädje, gemenskap och alla är välkomna. Då ska du nominera hen till vår tävling Årets gröna sköna ledare 2018.

Fundera över när du senast träffade en ledare i Korpen som vågade tänka nytt, som med sitt kreativa ledarskap inspirerade dig och andra till utveckling och förändring. En person som med sitt ledarskap ser till att kreativtiteten ökar i styrelserummet, att laget presterar det där lilla extra på fotbollsplanen eller som får alla deltagare på gruppträningspasset att våga utmana sig själva.

Uppdaterad: 05 JUN 2018 12:39 Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info