Hoppa till sidans innehåll

Tävling - Årets Gröna sköna ledare


Vi har precis utsett årets lagledare 2017 och i år är det dags att lyfta Korpens gröna, sköna ledare. Känner du en ledare i Korpen som är genuint intresserad av andra människor, som lyssnar och hjälper andra att växa? Någon som är modig och vågar hantera svåra situationer? Som lever som hen lär och tydliggör Korpens värdegrund; glädje, gemenskap och alla är välkomna. Då ska du nominera hen till vår tävling Årets gröna sköna ledare 2018.

Fundera över när du senast träffade en ledare i Korpen som vågade tänka nytt, som med sitt kreativa ledarskap inspirerade dig och andra till utveckling och förändring. En person som med sitt ledarskap ser till att kreativtiteten ökar i styrelserummet, att laget presterar det där lilla extra på fotbollsplanen eller som får alla deltagare på gruppträningspasset att våga utmana sig själva.

Så här nominerar du
Det är lätt att nominera din gröna och sköna ledare. Allt du behöver göra är att fylla i formuläret senast den 1 maj. Vinnaren får en träningsresa för två personer till soliga Algarvekusten i Portugal i oktober tillsammans med Korpen och Springtime. Vinnaren kommer utses av en jury bestående av Korpens förbundsstyrelse och presenteras under Korpens förbundsmötet i slutet av maj.

Uppdaterad: 14 MAR 2018 17:15
Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info