Hoppa till sidans innehåll

Träningsresor

Korpen arrangerar flera träningsresor varje år och en träningsresa med oss är utan prestation och måsten. På den här sidan hittar du några av årets härliga och inspirerande träningsresor. Boka in en skön och aktiv semester ihop med träningsglada och trevliga människor.
  • Uppdaterad: 2017-10-31 14:56

 


Träningsresa till Portugal 21-28 oktober

I höst blir det favorit i repris då vi arrangerar en härlig träningsvecka i soliga Portugal tillsammans med Springtime. Yoga eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör eller varför inte lira årets roligaste fotbollsturnering? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!

Läs mer om resan och boka här.


Spela bordtennis i Düsseldorf 

Varje år anordnar Korpen Stockholm en bordtennisresa till Tyskland. Följer du med så tränar du ett eller två pass om dagen och i anläggningen tränar även Tysklands stjärnor som Timo Boll och Dimitrij Ovtcharov. Tidigare år har lägret varit på hösten och anmälan kommer i april/maj. Resan är tors-sön. Om du vill följa med eller har frågor mejla Julia.

Anmälan kommer du hitta här.

Gruppträning på Kreta i oktober

Åk med Korpen till soliga Kreta för en fullspäckad vecka med en massa gruppträning. Korpen Vallentunas egna instruktörer åker med och leder fem klasser per dag. Träningen kommer variera och passa alla! Du vilar upp dig på det femstjärniga hotellet Cavo Spada där du även har tillgång till deras aktiviteter. Anmälan sker till Korpen Vallentuna på e-post: This is a mailto link
senast den 1/5. Anmälan är bindande.

Läs mer om resan här.

Träningsvecka på Rhodos 

Korpen Eskilstuna har tillsammans med Nazar ordnat två härlig träningsresor till fantastiska Grekland och ön Rhodos. Så boka in en vecka i maj eller se till att hösten inte blir grå och trist genom att köpa en biljett till resan i september. Vad du än väljer så kommer båda resorna passa lika bra för dig som är träningstokig till dig som vill passa på att ta en vecka till att komma igång med träningen. För bokning, information och frågor slå en signal till Korpen Eskilstuna på 51 30 32 eller maila This is a mailto link

Läs mer om resan i maj här.

Läs mer om resan i september här.

Cykla MTB på Cypern  

Korpen Eskilstuna planerar tillsammans med Nazar en "kul på hjul" träningsvecka på Cypern. Resan är för dig som är van med MTB och har god kondition. Resan är planerad till sept-oktober 2017. Låter det intressant ska du genast höra av dig till Korpen Eskilstuna! 

För bokning, information och frågor slå en signal till Korpen Eskilstuna på 51 30 32 eller maila This is a mailto link

Läs mer om resan här.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info