Hoppa till sidans innehåll

Träningsresor

Korpen arrangerar flera träningsresor varje år och en träningsresa med oss är utan prestation och måsten. På den här sidan hittar du några av årets härliga och inspirerande träningsresor. Boka in en skön och aktiv semester ihop med träningsglada och trevliga människor.
  • Uppdaterad: 2018-04-18 15:25

1

Träningsresa till Portugal 13-20 oktober

I höst blir det favorit i repris då vi arrangerar en härlig träningsvecka i soliga Portugal tillsammans med Springtime. Yoga eller dans på stranden, padeltennis med en instruktör eller varför inte lira årets roligaste fotbollsturnering? Du väljer det på schemat som ger dig träningsglädje!

Läs mer om resan och boka här!

 

Häng med Korpen Eskilstuna till Rhodos

Korpen Eskilstuna erbjuder i samarbete med Nazar en härlig träningsresa till soliga Rhodos. Växla mellan fartfylld träning och härlig avkoppling. Välj mellan att åka den 28 april, 3 maj, 22 sept eller 29 sept. För mer information om resan ring till 016-51 30 32.


Häng med Korpen Orsa till Rhodos i maj!

10 – 17 maj 2018 kan du hänga med Korpen Orsa till Rhodos. Korpens duktiga instruktörer Annelie Sandkvist och Pia Ström kommer bjuda på blandad träning på medelnivå så att alla kan vara med! Utöver detta så har hotellet, Kresten Royal, Rhodos både ytterligare träning och spa.

Läs mer om resan och boka här.


Spela bordtennis i Düsseldorf 

Varje år anordnar Korpen Stockholm en bordtennisresa till Tyskland. Följer du med så tränar du ett eller två pass om dagen och i anläggningen tränar även Tysklands stjärnor som Timo Boll och Dimitrij Ovtcharov. Tidigare år har lägret varit på hösten och anmälan kommer i april/maj.

Läs mer om resan här.

Följ med Korpen Vallentuna till Rhodos

Åk med Korpen till Rhodos Kalithea för en fullspäckad vecka med en massa gruppträning. Korpen Vallentunas egna instruktörer åker med och leder flera klasser per dag. Träningen kommer variera och passa alla!  För mer info kontakta Korpen Vallentuna: This is a mailto link
Resan är fullbokad!

Läs mer om resan här.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info