Hoppa till sidans innehåll

Verksamhetsstöd

  • Uppdaterad: 08 AUG 2018 09:44

Föreningsstöd

Under denna rubrik har vi samlat bra information för föreningen. Du hittar kontaktuppgifter till våra föreningsutvecklare, info om LOK-stöd, rabatter för föreningar, Korpens normalstadgar och mycket mera.


KIT

KIT är namnet på Korpens gemensamma IT-system för kommunikation- och administration. Här hitta du till exempel information hur ni kommer igång, manualer och planerade uppdateringar.

Grön och skön-utbildning

Grön och skön-utbildning

Hur grön och skön är du? Boka en kostnadsfri utbildning i Grönt och skönt ledarskap! Genom att leda med tillit får ni fler som tar ansvar och skapar tillsammans.


Korpens Stora Mötesplats 2020

Nu är dags att boka in datumen för Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö.


Marknadsföring 

Det är viktigt att Korpen alltid känns igen oavsett vilka kanaler eller media vi syns i. Till hjälp har Korpen en grafisk profil, marknadsbank, bildbank, webshop och mycket mer.


Innovationsdagar

Temat för innovationsdagarna 2020 är ungdoms- och företagsidrott. Den 6-7 februari möts vi för att lyssna på spännande föreläsningar, träna, skratta, snacka verksamhetsutveckling och viktigast av allt: testa nya idéer!   

Nyheter

2019-11-25
För fjärde gången har Korpen tillsammans med analysföretaget AQ Analys genomfört Korpens Nöjd-Medlems-Index (NMI). Enkäten ger oss viktiga svar på vad våra medlemmar tycker om vår verksamhet.
 
2019-11-25
Under vecka 51 räknar vi med lansering av nya korpen.se. Korpen får därmed ett helt nytt fönster ut mot omvärlden.
 
2019-10-29
Rapporter från Världshälsoorganisationen, WHO, visar att två av tre barn inte når upp till rekommenderad fysisk aktivitet per dag. Svenska Spel och Riksidrottsförbundet inledde därför en gemensam satsning 2017 för att få fler personer i rörelse.

Korpen Matchmaker

Seniorprojekt Postkodstiftelsen

#ungagerad

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info