Hoppa till sidans innehåll

KIT

KIT är Korpens nya gemensamma IT-system för hantering av medlemskommunikation, medlemshantering samt viss avgiftshantering. Detta beslutades under Korpens representantskap 2016.
  • Uppdaterad: 2018-08-27 08:30

Den nya plattformen har varit i drift sedan den 1 januari 2018. Systemet är en lösning av föreningsadministration och utvecklas av Korpen tillsammans med företaget Zoezi

Stödmaterial 

Att komma igång med KIT ska inte vara svårt! Därför har vi tagit fram en steg för steg-guide och några instruktionsfilmer så att din förening enkelt ska kunna sätta igång och använda er av det nya systemet. 

Support

För specfika frågor i systemet kontakta systemleverantörens support på This is a mailto link eller telefon 013-10 18 40.

Marknadsföringsmaterial

För att ni som förening på bästa sätt ska nå ut med budskapet om det nya medlemssystemet till era medlemmar har vi tagit fram marknadsföringsmaterial (bilder för sociala medier och affischer) samt en lanseringsplan för olika kanaler. Materialet finns tillgängligt i marknadsbanken. Bland annat får ni tillgång till vanliga frågor & svar om systemet som är bra att publicera på era hemsidor, ni får också layoutade headerbilder och banners med tillhörande text för nyhetsbrev och hemsida. 

Skribent: Petra Lindskog
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info