Hoppa till sidans innehåll

Lagidrott KIT

Utvecklingen av funktionerna för lagidrott i KIT är högt prioriterade. Arbetet med de olika delarna inom lagidrott anser vi går bra och nu är vi inne i ett skede där projektet behöver föreningarnas hjälp för att kunna gå vidare med utvecklingen. Det är viktigt att vi tillsammans skapar vårt nya gemensamma system.
  • Uppdaterad: 2018-08-15 14:48

Nu kan föreningen ta in laganmälan och sköta avgiftshanteringen. 

Eftersom föreningens medlemmar behöver registreras i KIT för att vara försäkrade, jobbar vi för högtryck med att utveckla den funktion som efterfrågats. Funktionen kommer göra det enkelt att hantera lagidrottsmedlemmar, skapa serier, ta in serieanmälan, avgifter, lotta och genomföra seriespel. Allt detta kommer förenkla för lagledare då de genom KIT på ett smidigt sätt kan administrera sitt lag.

Läget med lagidrottsdelarna är:

- Det finns nu en beta-version som testas för fullt!

- Under vecka 17 släppte vi in några föreningar i en testmiljö för att testa och utvärdera lösningen samt komma med medskick.

- Vi räknar med att föreningarna från mitten av maj kan börja använda tävlingsmodulen i skarpt läge. Det kan man göra antingen genom att sköta all seriehantering med lottning, matchrapportering och så vidare i KIT, eller så kan man låta lagledarna sköta lagadministrationen så att föreningen får alla LOK-aktiviteter registrerade. Det innebär att lagledarna själva i KIT sätter upp sina matcher och bjuder in sina lagkompisar till respektive match. Allt för att underlätta LOK- och APN-ansökningar för föreningarna, men även för att underlätta för lagledaren att ha koll på vilka spelare som kan/inte kan komma till respektive match. När alla lagmedlemmar finns inlagda i systemet underlättar det även kommunikation lagmedlemmarna emellan.

Vill din förening vara först med att testa lagidrottsdelarna i KIT? 

Vi önskar nu att några fler föreningar kan tänka sig att testa lagidrottsdelarna i KIT. Hör av dig till oss This is a mailto link med en intresseanmälan så återkommer vi under vecka 16 med detaljer kring hur testningen kommer att ske. Testerna och era medskick behöver vara klara senast måndag 30 april så att vi under veckan därpå kan göra de sista justeringarna för att kunna ha en första version av lagidrottsdelarna klar i mitten av maj.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info