Hoppa till sidans innehåll

Solstollarna vann - dramatisk Korpen Challenge

12 NOV 2018 15:30
Aldrig tidigare har det varit så jämnt i motionsutmaningen Korpen Challenge. När tävlingen avslutades vid midnatt den 11 november blev det i princip målfoto mellan Solstollarna från Karlstad och La Familia från Gotland.
  • Uppdaterad: 12 NOV 2018 15:30

Solstollarna från Försäkringskassan i Karlstad vann motionstävlingen Korpen Challenge. 
(Foto:privat)

Och det blev Solstollarna som kammade hem segern med minsta möjliga marginal.

-Va, är det sant? Vi har inte vågat fira eftersom det var så jämnt, säger en jublande glad Elizabeth Ahlm från Solstollarna. Sent igår kväll innan Korpen Challenge stängde höll vi kontakt med varandra via sms och om våra motståndare rapporterade in mer motion så kastade vi oss ut och motionerade i någon form.

Solstollarna består av Malin Hagström, Maria Melin, Yvonne Ahlstedt, Ingalill Zakrisson och Elizabeth Ahlm. Och visst – det var nästan exakt samma tjejer som vann även förra året, då som Bästa Beräknarna från Försäkringskassan i Karlstad.

-I år var det betydligt tuffare. Vi hade folk i hasorna hela tiden, dessutom blev en av våra deltagare opererad i början av tävlingen. Tack och lov innebar operationen omedelbar rehabilitering i form av motion, säger Elizabeth och skrattar gott åt minnet.

Förstaplatsen innebär att tjejerna i Karlstad som pris återigen får åka till Stockholm i januari för hotellvistelse, supé, Idrottsgalan och efterfest.

-Vårt mål var att komma tillbaka till Globen. Nu ska vi genast börja prova ut galaklänningar!

Läs mer om motionsutmaningen Korpen Challenge 2018

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info