Hoppa till sidans innehåll

Grön och Skön

Som ledare i Korpen har du en viktig och avgörande roll. Du och ditt ledarskap visar vad Korpen står för och ger ett tydligt budskap mot omvärlden. För att hjälpa dig att bli en riktigt grön och skön ledare har vi tagit fram webbutbildningar som kommer utveckla dina korpkunskaper och vässa till ditt ledarskap.
  • Uppdaterad: 18 JAN 2017 16:31

Grön och Skön - En utbildning i korpkunskap
På ett knapptryck är du igång med vår utbildning i korpkunskap, Här kommer du, med hjälp av filmer och texter, ta dig igenom åtta avsnitt som vandrar över Korpens uppdrag, värderingar och historia. Med hjälp av både reflektionsfrågor och quiz kan du testa dina nya kunskaper.

Grön och Skön - En utbildning i ledarskap
Välj den inlärningsmetod som passar dig bäst! Lyssna på poddar när du är på språng, kolla på filmklipp när du kan luta dig tillbaka eller varför inte köra på det traditionella sättet och läsa dig till informationen. Här finns det alla möjligheter för dig att lära dig mer om Korpens ledarskapsmodell, se hur olika ledarskapsbeteenden ger olika effekt och träna dina gröna och sköna ledarskapsfärdigheter. Självklart utlovas ett fint diplom när du genomfört utbildningens alla steg och målsättningar.  

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info