Hoppa till sidans innehåll
Foto: Emil Andersson

Grundutbildning vattenträning

Lär dig skapa, instruera och motivera! Utbildningen riktar sig till dig som vill bli instruktör i Vattenträning. Du lär dig de grundläggande kunskaperna inom gruppträning och specialkunskaper inom vattenträning. Som förening/förbund i Korpen har ni möjlighet att själv arrangera utbildningen.
  • Uppdaterad: 07 SEP 2016 13:40

Vattenträning är en komplett träningsform som passar alla och som kan varieras beroende på målgrupp. Träningsformen är inte bara effektiv och skonsam utan dessutom rolig. Alltså en perfekt träningsform att utbilda sig som instruktör inom!

Innehållet under utbildningen kommer bland annat innehålla passuppbyggnad, ledarskap, pedagogik, musiklära, vattnets egenskaper, instruktörsteknik, redskap och examination.

Vill ni utbilda ledare i vattenträning?

Då finns två alternativ

1. Skicka ledare till en befintlig utbildning:

När vi har utbildningar på gång annonseras detta på hemsidan och i Korpnytt. Om du inte redan är prenumerant, anmäler du dig här

2. Anordna en egen utbildning i föreningen:

Har föreningen många ledare som ni vill utbilda så kan det vara smart att ni själva anordnar utbildningen på hemmaplan. Det innebär att vi på Korpen riks bokar en utbildare, beställer material, tar emot anmälningar med mera åt er. Föreningen ser till att boka lokal, utrustning, mat etcetera samt fakturera eventuellt utomstående deltagare. Det kostar 14 500 kr + 300 kr/deltagare att anordna utbildningen på hemmaplan. Vi hjälper er gärna att sprida information om utbildningen till övriga korpföreningar via nyhetsbrev, hemsida, facebook m.m. Är ni intresserade av att anordna en egen utbildning eller vill veta mer, ta kontakt med Pär Ånell.

Kontakta Pär Ånell om du har några övriga frågor kring Korpens vattenutbildning!

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info