Hoppa till sidans innehåll

Rabatter och specialavtal

Som medlemsförening i Korpen har du tillgång till massor av bra erbjudanden och förmåner. Under varje erbjudande framgår vad det är som gäller.
  • Uppdaterad: 25 APR 2018 11:38

Kläder och utrustning

Tack vare bra samarbeten med flera stora leverantörer får Korpens medlemsföreningar bra priser på kläder och annan utrustning. Du hittar en stor del av utbudet i Korpens klädshop i samarbete med Länna Sport. (http://www.lannasport.se/sv/korpen)  

För att handla marknadsföringsmaterial och giweaway produkter så gör du det i samarbete med NeH. Klicka här för att komma till Marknadsföringsmaterial (http://81.94.166.29/korpenin/)

Riksidrottsförbundets avtal
Som medlemsförening i Korpen har du också tillgång till Riksidrottsförbundet samtliga avtal (gäller ej Korpens intresseorganisationer). Där finns förmånliga rabatter på resor med båt, tåg och bil. Du hittar också billiga hotellnätter, bra priser på datortillbehör och mycket mer. Läs mer på riksidrottsförbundets webbplats www.rf.se.

Kompetensutveckling med SISU Idrottsutbildarna
Idrottsrörelsen har ett eget studieförbund. De heter SISU Idrottsutbildarna. Som medlemsförening i Korpen kan du ta del av hela SISUs utbud av utbildningar och inspiration. De kan också hjälpa till med processledning och utbildningar på plats. Du hittar hela utbudet på www.sisuidrottsutbildarna.se.

Idrottslitteratur från SISU Idrottsböcker
SISU Idrottsböcker är idrottens eget bokförlag. Här hittar du allt du behöver kring träning, hälsa, ledarskap och mycket mer. Du kan också gå med i idrottens bokklubb och få månadens bok direkt hem i brevlådan. Läs mer på www.sisuidrottsbocker.se.

169x124folkspel Genom att sälja Sverigelotten från Folkspel kan din förening tjäna pengar >>


För instruktörer

  • Korpen samverkar med Gymnastikförbundet som erbjuder olika gruppträningsutbildningar runt om i landet. Korpens föreningar betalar samma pris som Gymnastikförbundets medlemmar. Här hittar du samtliga utbildningar i Gymnastikförbundets utbildningskalender.

Avtal med Scandic
Vi har ett avtal med Scandic vilket ger rabatt på boende och konferens.
Läs mer om avtalet här.

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info