Hoppa till sidans innehåll

Mötesplats 25-27 maj


Framtiden ÄR Korpens!

Tillsammans på Aronsborg 25-27 maj blir vi en sprudlande energikick när vi ses för Korpens stora mötesplats och förbundsmöte. Med gröna och sköna ledare som delar med sig av sina beprövade framgångsvägar, forskare som ger insikt och perspektiv och innovatörer som visar på nya svindlande möjligheter får du möjlighet att ladda batterierna och fylla verktygslådan. Det kommer helt enkelt bli för roligt för att missa!

Träning i alla former utlovas liksom föreläsningar, workshops och roliga överraskningar. Allt för att stimulera din rörelseglädje men även för att utbilda, inspirera och motivera. Vi rundar av helgen genom att fatta spännande strategiska beslut mot 2025 på ett modernt förbundsmöte som engagerar!

 

Energi. Vision. Pricka-tiden-lopp. Pepp. Verktygslåda. Kunskap. Inspiration. Pop-up training. Fokus Korpen 2025. Motivation. Familjefys. Uppdragssnurra. Glädje. Outdoor training. Gemenskap.


Varmt välkommen!

Information om mötesplatsen skickas löpande ut med bland annat nyhetsbrevet Korpnytt. Du hittar de senaste nyhetsbreven här.

Vi är laddade inför mötesplatsen! Är du...?

Inför förbundsmötet 27 maj

Det finns lite olika tillvägagångssätt att välja ombud.  Läs mer om själva förbundsmötet här.

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 15:37
Skribent: Ulrika Clevesjö
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info