Hoppa till sidans innehåll

SAVE THE DATE 15-17 maj 2020


Nu är dags att boka in datumen för Korpens stora mötesplats och förbundsmöte 15-17 maj på Skogshem & Wijk, Lidingö. Här samlas Korpens alla beslutsfattare, påverkare och innovatörer för att uppleva gemenskap, forma framtiden, motionera och ha kul tillsammans.

Temat för mötesplatsen är Engagemang och nu är vi nyfikna på vad ditt hjärta bultar lite extra för och vad som skulle göra att just du vill komma och delta. Har du förslag på en fantastisk inspiratör och föreläsare? Vill du lära dig mer om något specifikt ämne? Vilka träningspass och motionsaktiviteter vill du se på schemat? Vi som arbetar med programplaneringen har som ambition att mötesplatsen ska spänna över alla de strategiska utvecklingsområden som vi arbetar med inom Fokus Korpen 2025. Och att skapa en bra samlingsplats för oss att dela kunskap och lära av andra och varandra!

Vinnarna av tävlingen "Påverka innehållet"! 

För att skapa ett så relevant och aktuell mötesplats som möjligt gav vi er möjlighet att påverka innehållet av Mötesplatsen genom att skicka in förslag på programinnehåll och på så sätt ha chansen att vinna fina priser. Tävlingen är nu avslutad och att ert engagemanget är stort finns det ingen tvekan om! Det är så kul att många av er delat med er om vad just ni skulle vilja höra mer om, bli inspirerad av eller vilka träningspass som skulle få just ert hjärta att klappa lite extra.

Som ett tack för ert engagemang har vi nu, som utlovat, lottat ut tre fina priser bland er som engagerat er genom att skicka in förslag. Och vinnarna är...

  • Wiktor Gullström, Korpen Karlstad vinnare av en kostnadsfri deltagarplats på mötesplatsen
    (värde: ca 10 000 kronor).

  • Gry Kaijankoski, Korpen Eskilstuna vinnare av Storytel läsplatta inkl. 6 månaders abonnemang (värde 999 kr).

  • Okänd. Det tredje utlottningspriset går till personen som skrev följande: Jag skulle även se att man blir ”tvungen” att blanda sig med Korpare i något typ av grupparbete. (Den allra bästa inspirationen jag fått från våra mötesplatser är när jag varit ensam från min förening och då blivit ”tvungen” att ta kontakt… Var det du? Hör i så fall av dig till This is a mailto link för du är vinnaren av ett presentkort på valfri produkt i Korpens webbshop (värde: 500 kr).

Slutligen vill vi tacka er alla för ert engagemang, och hoppas att vi får se er plus många fler på Skogshem & Wijk den 17-19 maj 2020.

Uppdaterad: 05 JUN 2018 11:54 Skribent: Ulrika Clevesjö
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info