Hoppa till sidans innehåll

Remiss

Bäst på motion inom svensk idrott – är detta visionen som sätter rätt kurs för Korpen mot 2025? Här har du förbundsstyrelsens förslag till strategi för ett starkare Korpen i framtiden. Förslaget, som nu går ut på remiss till och med 28 februari, är resultatet av ett års intensivt arbete där många medlemmar engagerat sig på olika sätt.
  • Uppdaterad: 2018-01-15 13:15

Vi vill rikta ett stort tack till alla er som tagit er tid att föra utvecklingsorienterade samtal med Korpens bästa för ögonen. Det är ni som möjliggjort att vi nu har ett väl genomarbetat förslag att be om ytterligare synpunkter på. Därefter knådar förbundsstyrelsen ihop det slutgiltiga strategiförslaget för beslut på förbundsmötet 25-27 maj. Läs och ladda gärna ner Remissen som PDF här till höger på sidan.

Vårt förslag ska ses som delar i en sammanhängande helhet, så ta ställning till remissen ur ett helikopterperspektiv. Fokus Korpen 2025 ska i nästa steg omsättas i en verksamhetsinriktning och ekonomisk plan för 2018-2020. Det är där våra sex strategier skall brytas ner i mer konkreta insatser och prioriteringar som ska leda oss i riktning mot våra uppsatta mål och vision.

Så ta chansen att påverka Korpens framtid genom att läsa igenom Fokus Korpen 2025- remissen och diskutera innehållet tillsammans med dina styrelsekollegor i föreningen eller i din nationella organisation. Kom också gärna på en regional mötesplats för att prata med förtroendevalda från andra föreningar.

Senast den 28 februari vill vi ha era inspel:

Ta chansen att tycka till om Fokus Korpen 2025. Alla medskick är viktiga!

www.korpen.se/fokuskorpen2025 hittar du en sammanfattande podd att lyssna på, med förbundsordförande Janne, och en powerpoint-presentation med filmad muntlig dragning med generalsekreterare Eva. Där kan ni också anmäla dig till de kommande mötesplatserna.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info