Hoppa till sidans innehåll

Marknadsföringsmaterial

För att skapa en enhetlig bild av Korpen finns flera olika hjälpmedel för att uppnå en gemensam grafisk profil och struktur av hemsida och sociala medier. Här hittar du en gott och blandat påse inom marknad och kommunikationsmanualer, logotyper, mallar, bilder, föreningsshop, färger och typsnitt.
  • Uppdaterad: 2017-10-20 13:45
Har din förening ett arrangemang på gång och behöver en affisch eller bilder? Då finns marknadsbanken till hjälp för att få rätt utformning och layout. Har du frågor om marknadsbanken ska du höra av dig till Sofia Melander på Korpen Riks.
Korpens logotyp finns i grönt, vitt och svart. Välj den logotyp som passar bäst i er marknadsföring!
Det är ingen nyhet att grön är en av Korpens signumfärger. Ta hjälp av vår grafiska manual för att få den rätta gröna färgen och för att se vilka andra färger din förening kan använda sig av. Här får du också svar på vilka typsnitt som gäller!
På Korpens Flickr-konto finns en bilddjungel mappat med fotografier som din förening får använda sig fritt av. För att ladda ner en bild klickar du på de tre punkterna som finns längst ner till höger på bilden. Välj "View all sizes" och sedan storlek till exempel original om den ska användas till trycksaker. När du gjort det klickar du på Download.

Korpens profilkläder och marknadsföringsmaterial
Korpens medlemsföreningar kan köpa kläder till förmånliga priser via Korpens klädshop i samarbete med Länna Sport 

Om föreningen vill köpa exempelvis flaggor till sitt arrangemang eller giweaway-produkter så gör man det via NeH 

Sociala medier
Syns man inte finns man inte och idag är sociala medier ett superbra verktyg för att visa upp sin verksamhet och nätverka med sina medlemmar. Behöver ni tips och riktlinjer för hur ni kan arbeta strategiskt med er Facebooksida, Twitter, Youtube eller kanske Instagram? I högerspalten kan du ladda ner Korpens lathund för sociala medier.
 

IdrottOnline tillhandahåller en helhetslösning för föreningar att kunna skapa en snygg och tydlig hemsida så att föreningen lätt kan kommunicera med sina medlemmar. Besök eller ta kontakt med IdrottOnline för att få lathundar eller hjälp med din fråga!

Filma för webben

Tack vare våra smarta telefoner kan vi idag på ett snabbt och enkelt sätt ta fram fina filmer att publicera på föreningshemsidorna. Ladda hem vår guide om hur ni tar fram proffsigare och mer intressant film. 

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info