Hoppa till sidans innehåll

Nätverk Korpen

Rapporten från svenskarna och internet 2016, visar att 93 procent av alla svenskar använder internet. Genom Korpens digitaliseringsprojekt, Nätverk Korpen, ska vi bidra till effektivare kommunikation, starkare varumärke och ett effektivare användande av Korpens resurser.
  • Uppdaterad: 2018-05-18 10:50

Nätverk Korpen i korthet

Projektet är en del av Fokus Korpen där målet är att implementera ett nytt gemensamt system för hantering av medlemskommunikation, medlemshantering samt viss avgiftshantering. Detta beslutades under Korpens representantskap 2016.

Den nya plattformen kommer kunna nyttjas från och med den 1 januari 2018 där även avgiftshanteringen kommer kunna hanteras. Systemet är en lösning av föreningsadministration och utvecklas av Korpen tillsammans med företaget Zoezi. Mer information om Nätverk Korpen-resan hittar du här.

Introduktionsdag 24 november

Den 24 november möttes över 80 personer i Sollentuna för att ta del av en introduktionsutbildning om Nätverk Korpen och Korpens nya medlemssystem. Syftet med dagen var att de som kommer administrera det gemensamma systemet ska känna sig väl förberedda och trygga i vad som händer i projektet och vad som förväntas av föreningarna för att driva projektet framåt.

Här på sidan hittar du  presentationerna och annat arbetsmaterial som togs upp under fredagen.

Marknadsföringsmaterial

För att ni som förening på bästa sätt ska nå ut med budskapet om det nya medlemssystemet till era medlemmar har vi tagit fram marknadsföringsmaterial (bilder för sociala medier och affischer) samt en lanseringsplan för olika kanaler. Materialet kommer finnas tillgängligt i samband med utbildningarna i januari och februari. Men redan under vecka 49 kommer det finnas material i marknadsbanken som hjälper er att kommunicera ut det nya systemet. Bland annat kommer ni få tillgång till vanliga frågor & svar om systemet som är bra att publicera på era hemsidor, men ni kommer även få layoutade headerbilder och banners med tillhörande text för nyhetsbrev och hemsida. Superbra material att använda er av för att kommunicera ut förändringen till era medlemmar.

Skribent: Petra Lindskog
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996000
E-post: This is a mailto link

Se all info