Hoppa till sidans innehåll

På Jobbet

Många av oss har idag stillasittande arbeten. Visst vet du att du behöver vara stark för att orka sitta? Vi har tagit fram ett koncept med Stark&Smidig anpassat till arbetsplatsen. Träningen följer Stark&Smidig grundkoncept. Inom kort kommer vi lägga upp en film med övningar för passet.
  • Uppdaterad: 08 JUN 2018 09:37

Stark&Smidig på jobbet kan utföras i kontorsmiljö och kan varieras mellan att vara ett kort pass på några minuter till ett 10-15 minuter långt pauspass. Tänk på att följa den gröna tråden som finns i Stark&Smidig grundkoncept: Uppvärmning- Styrka- Smidighet- Utmaning- Avslappning

Övningarna kan utföras stående och ni kan nyttja stolar, skrivbord och väggar om ni vill. Det är välgörande att bryta upp sittandet och röra på sig för att få igång cirkulationen och bli piggare och effektivare.

Läs dokumentet om Stark&Smidig På Jobbet med tips på övningar

Min förening är intresserad av att erbjuda Stark&Smidig På Jobbet. 
Hur gör vi det?

Vad kul! För att kunna erbjuda era medlemmar Stark&Smidig behöver ni ta kontakt med Andreas Fält på Korpen.

Marknadsföringsmaterial

Vi kommer ta fram marknadsföringsmaterial för Stark&Smidig På Jobbet som ni kan använda i införsäljningen av träningen mot era medlemmar. Materialet kommer finnas tillgängligt för er i marknadsbanken när det är klart.

Vad behöver instruktören för kunskap?

Korpföreningen väljer själv vem som ska leda ett pass Stark&Smidig På Jobbet. Rekommendationen är att den som leder Stark&Smidig På Jobbet ska ha en grundutbildning som gruppträningsinstruktör.

Söker ni grundutbildning för en ny instruktör så rekommenderar vi våra samarbetspartners kring utbildning.

Skribent: Simon Ruuth
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 086996450
E-post: This is a mailto link

Se all info