Hoppa till sidans innehåll

#ungagerad 2019

Vem vill er korpförening ska delta på #ungagerad 2019? Nominera er kandidat senast den 14 juni.
  • Uppdaterad: 07 AUG 2018 14:08

#ungagerad är ett utbildningsprogram för de som är organisationsledare eller de som har ambition att bli det, i åldern 16-25 år i Korpen. Maximalt 16 deltagare kommer att erbjudas att delta på utbildningsdagar i samband med korpveckan i Portugal i oktober.

Som deltagare i #ungagerad ska man delta i Korpens mötesplatser under 2020. Till dessa inbjuds också tidigare årgångar av #ungagerad för erfarenhetsutbyte på samma sätt som 2019 års deltagare kommer att få en inbjudan till framtida träffar.

För vem?
Organisationsledare eller de som har ambition att bli det i åldern 16-25 år som tycker att det är roligt att verka i en förening tillsammans med andra. Man ska också vilja påverka och utveckla och vara beredd att ta till sig de kunskaper och den erfarenhet som #ungagerad ger.

Som deltagare i #ungagerad ska man vara en god förebild och kunna inspirera fler unga att engagera sig i Korpen.

#ungagerad har som ambition att öka deltagarnas kunskaper och förmåga att medverka i er korpförenings utveckling.

Vad ställer det för krav på korpföreningen?
Korpföreningen ska ha en tanke med varför man nominerar. Det ska vara framtidens ledare som ska ges praktiska möjligheter att påverka i verksamheten, gärna på styrelsenivå. Det ska finnas en namngiven kontaktperson som stöd till deltagaren. Er kandidat ska vara tillfrågad om hen är intresserad.

Deltagaravgiften är 1 950:-, kostnaden avsevärt större och finansieras genom Idrottslyftet.

Vad innehåller #ungagerad?
På utbildningsdagarna så får deltagarna konkreta verktyg som de har nytta av direkt och kan använda sig av i korpföreningen. Deltagaren får även utveckling av det personliga ledarskapet och ett nätverk inom Korpen på alla nivåer.

Hur?
Nominera er förenings kandidat med namn, ålder, meriter som nuvarande uppdrag och kanske också framtidstankar om Korpen samt motivering varför just hen ska få en plats i #ungagerad. Lägg gärna till hur ni tänker att hen ska verka i korpföreningen i framtiden.

Skicka till This is a mailto link senast den 14 juni. Har ni frågor så når ni Leif på 08-699 64 01.
I mitten av augusti får föreningen besked om er deltagare antas eller inte.

Skribent: Camilla Waltin
Epost: This is a mailto link

Postadress:
Korpen Svenska Motionsidrottförbundet
Idrottens hus, Box 11016
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Skansbrogatan 7
100 61 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996450
E-post: This is a mailto link

Se all info