Hoppa till sidans innehåll

Nyheter från SF


I samarbete med PwC inför vi på Korpen Riks fakturaskanning via en fakturaskanningscentral. I samband med detta byter vi fakturaadress. Införandet av fakturaskanning innebär några förändringar som är bra att ha koll på.
 
Nu finns två nya Facebooksidor, Nätverk Korpen och Fokus Korpen 2025. Genom att skapa ämnessidor hoppas vi att det ska bli ett tydligare flöde kring vad som just nu är relevant att diskutera, fundera och dela sina tankar om.
 
Årsrapporten – visar på Korpens utveckling! Och i början av ett nytt år är det tid för er föreningar att summera året som har gått.
 
Nu är vi redan halvvägs in i årets första månad och vi hoppas att ni hunnit ladda batterierna ordentligt under julledigheten.
 
Just nu söker Korpen en Föreningsrådgivare som kan projektleda och ge stöd till lokala föreningar. Tjänsten är tillsvidare och på heltid med placering i Stockholm.
 
Bred verksamhet som engagerar så många som möjligt i åldrarna 15-60 år. Det föll kultur- och utvecklingsnämnden på läppen när ledamöterna tog ställning till vem som skulle tilldelas utmärkelsen Årets förening 2017 i Laholm och Ängelholm.
 
Ännu ett roligt och givande år med spännande möten, samtal och mycket fantastisk verksamhet ute i våra föreningar lider mot sitt slut! Samtidigt som vi avrundar 2017 så kan vi redan nu blicka fram mot mycket roligt som väntar i början av 2018...
 
Nu är dags att nominera kandidater till förbundsstyrelse, revisorer, korpidrottsnämnd och valberedning. Läs mer om hur ni går tillväga samt vilka platser som är uppe för val vid förbundsmötet 2018.
 
Direkt från Göteborg vakar Lotta Engberg och Elisa Lindström in julen när BingoLottos Uppesittarkväll bjuder på rimstuga, pyssel, musik och drömvinster.
 
Frågor som dykt upp under arbetsprocessens gång har vi här försökt sammanställa, och svara på, i form av frågor & svar. Jag tänker att det här inlägget kan fyllas på med fler frågor och svar varefter.
 
Vårt tredje dialogmöte om Korpens framtid är bara ytterligare ett bevis på kraften i vår organisation. Det var en intensiv och fantastiskt inspirerande helg tillsammans med engagerade korpare. Vi hade många bra samtal om Korpen och framtiden.
 
”Framåt för fler i rörelse” är en gemensam kampanj mellan Riksidrottsförbundet och Svenska Spel för att belysa hälsoriskerna med en stillasittande livsstil. Korpen är ett av 66 specialidrottsförbund som medverkar i satsningen.
 
Ledarskapet är en av nyckelfrågorna i svensk idrotts vision fram till 2025. De ideella ledarna kommer att vara ett viktigt kugghjul när idrotten växlar upp mot framtiden. Korpens Gröna och Sköna ledarskapsutbildning.
 

Träningstrender 2018

(2017-11-29 10:03)
Varje år gör American College of Sports Medicine (ACSM) en undersökning om kommande års träningstrender och nu är rapporten för 2018 klar.
 

Grönt i shopen

(2017-11-08 16:04)
Nu har Korpens klädkollektion fått sällskap av nya gröna och sköna plagg.
 

Postadress:
Korpen Stockholms län
Idrottens Hus, Box 110 16
100 61 Stockholm

Besöksadress:
Idrottens Hus, Skansbrogatan 7
118 60 Stockholm

Kontakt:
Tel: 08-6996385
E-post: This is a mailto link

Se all info