Korpen har samlat företag och arbetsplatser för att idrotta tillsammans i över 100 år! Korpen erbjuder mängder med olika aktiviteter som får arbetsplatser i hela landet att aktivera sig.

Ett stimulerande arbetsklimat och god arbetsmiljö uppmuntrar till bättre arbetsinsatser, men en Aktiv Arbetsplats bidrar även till nöjdare, piggare och mer lojala medarbetare. Företag som ger sina medarbetare möjlighet att aktivera sig på arbetsplatsen har helt enkelt roligare tillsammans och presterar bättre.

Hos oss finns det något för alla, oavsett motionsnivå. Varför inte erbjuda gruppträning på lunchen, ett löppass efter arbetsdagens slut eller arrangera en aktiv afterwork i form av en rolig turnering?

Aktiv Arbetsplats

Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet arbetar aktivt med att minska stillasittandet på arbetsplatser på ett lustfyllt sätt. Att röra på sig ska vara roligt och ge ännu mer energi på jobbet. Ta hjälp av Korpens enkla verktyg som gör att ni får roliga, kreativa och energirika möten.

Digitala hälsoutmaningar

Korpen Challenge är hösten roligaste träningsutmaning där arbetsplatsen tävlar i lagform mot andra lag i hela Sverige. Lagen består av 5-10 personer i varje lag. Tillsammans kämpar man i 6 veckor med start under oktober för att ta hem vinsten- att kunna titulera sig som Svensk mästare i motion

Aktiv Afterwork

Vill ert företag göra någonting utmanande och roligt tillsammans? Ge dina medarbetare möjlighet att lära känna varandra på ett nytt och roligt sätt. Ni fokuserar på att umgås, vi tar hand om aktiviteterna.

Livsstilsverktyget Prius Health

Vill du förbättra din hälsa, dina levnadsvanor och ditt mående? Med hälsosatsningen Prius Health tar Korpen Svenska Motionsidrottsförbundet och Göteborgs universitet tillsammans ett helt nytt grepp för en god livsstil och hälsa. Medlemmar i Korpen får tillgång till det internetbaserade hälso- och livsstilsverktyget Prius Health, som är världens första forskningsbaserade verktyg i sitt slag.

Har du frågor och funderingar som rör hur du får en aktiv arbetsplats, varmt välkommen att kontakta:


Anna Sundström
anna.sundstrom@korpen.se
08- 699 64 15

Kom i form med Korpen.
Hitta din motion.
;