Dela artikel:

Korpen-info Collegium

Hej !


* Löparskola

Den 22 mars startar vi upp en ny 8-veckors kurs för dig som vill komma igång med löpning och bli en bättre löpare.

Du tränar var och när du vill, med hjälp av Korpens löp-coacher. Allt sker online! 

Kursen innehåller tekniktips, individuellt träningsprogram och förslag på styrke-/rörlighetsövningar.

Anmäl dig senast 19 mars genom att maila ditt namn, personnummer och telefon till linkoping@korpen.se

Pris: 500 kr + medlemskap i Korpen. (finns att köpa i Actiway/Benify/Wellnet som "Hälsokurs")


* Live- & Utomhuspass

Du har väl inte missat våra livestreamade träningspass flera dagar i veckan och våra gruppträningspass utomhus!? Bokning sker via appen Zoezi eller här via hemsidan för dig med giltigt träningskort och medlemskap. 

Eller träna när det passar dig; I ditt träningskort ingår även över 50 inspelade pass på Korpen Online! Kod skickas ut kontinuerligt.

Välkomna att träna med oss!


* Hyra utrustning

Korpen erbjuder dig som medlem att hyra träningsutrustning under rådande omständigheter. Perfekt att kunna använda till våra online- och livepass.

Du skickar ett mail till collegium@korpen.se Finns utrustningen som du önskar, så kommer vi överens kring avhämtning. Avtal skrivs på i samband med avhämtningen.

Skivstång med vikter 200 kr/mån (skivstång, vikter 2 x 1.25kg, 2x2.5 kg, 2x5 kg)

Extra vikter 50 kr/mån 2x10 kg

Stepbräda 100 kr/mån

Kettlebell 100 kr/mån

Begränsat antal, först till kvarn!

Om det skulle bli aktuellt att starta upp gruppträning inomhus med kort varsel, så har Korpen möjlighet att bryta hyran mot återbetalning.


* Korpen Challenge

Missa inte Korpen Challenge - motionstävling för företaget eller kompisgänget! Den 22 mars kör vi åter igång Sveriges roligaste lagtävling i motion där du både kan utmana dig själv och se ditt lag klättra mot tabelltoppen!

Läs mer här om Korpen Challenge! 


* Digital Kundaliniyoga

Korpen erbjuder nu en Kundaliniyoga-kurs via Zoom onsdagar kl. 18.00-19.15 v 14-18.

500 kr + medlemskap i Korpen. Finns att köpa i vår webshop under Kurser eller i Actiway/Benify/Wellnet som "Hälsokurs")

Frågor till linkoping@korpen.se eller till 013-342 00 70

Kundaliniyoga är en mjuk yogaform som alla kan göra utifrån sina egna förutsättningar. Fokus ligger på att öka vår förmåga att gå från aktivitet till avspänning och från avspänning till aktivitet. Med yogans hjälp ökar vi vår uthållighet, stärker nervsystemet, stretchar och bygger muskler och ökar cirkulationen i kroppen. Yogan öppnar också upp för en större medveten närvaro i stunden. Under kursens gång kommer vi även utforska hur andningen kan hjälpa oss att slappna av, öka vår energi och vår koncentration i vardagen. Välkommen!


* Kom Igång Online Ungdom

Har du en tonåring hemma eller känner någon 14-19 år som önskar vägledning i sin träning? Då är Kom Igång Online Ungdom något för er!

Vi erbjuder en kurs under 6 veckor med tillgång till vår onlineträning och livepass som innehåller instruktörsledda pass, allt från yoga, puls, dans och styrka. Kursen innehåller också digitala träffar med föreläsningar kring vikten av god sömn, kost, träning och balansen däremellan. 

Vi startar och avslutar med samtal där vi gör en nulägesanalys och sätter mål, samt utvärdering. Allt sker digitalt och utförs på din nivå - utan press från omgivningen!

Läs mer här!


Håll i & håll ut!

Mvh personalen Korpen Linköping

FLER NYHETER:
ons 13 okt

Workshop Skivstångsteknik 13/11

Läs mer
tis 05 okt

Nyhet Korpen Collegium

Läs mer