Vikarie för vattenträningen hösten 2022

Ett roligt och givande extrajobb där du leder, inspirerar och peppar våra deltagare i sin träning!

Du kommer att ha hand om en grupp på ca 14 pers. som tränar i Pepparrotsbadet eller på lasarettet. Om du inte redan har arbetat som ledare i vattenträning så hjälper vi dig igång med ett motionspass. Det här är roligt, hör av dig så berättar vi mer!

Kan även passa dig som kanske är nybliven pensionär och vill tjäna lite extra eller dig som är student och vill ha lite mer pengar att röra dig med! 

Gäller någon av dessa dagar:
Tisdagar  kl 17 - 19  Pepparrotsbadets varmvattenbassäng/Enköpings lasarett varmvattenbassäng
Onsdagar kl 18 - 19 Pepparrotsbadets varmvattenbassäng
Torsdagar kl 17 - 18 Pepparrotsbadets varmvattenbassäng
Onsdagar kl 19 - 20 Pepparrotsbadets stora simbassäng

Kvalifikationer
Erfarenhet av att leda vattenträning eller liknade instruktörsjobb är önskvärt men inget krav. Vi lägger också stor vikt vid personlig lämplighet! 

Arvode betalas ut månadsvis. Hoppas detta låter intressant och att du vill vara en del av Korpen Enköping. Vi tar gärna emot din ansökan på info@korpen-enkoping.se

Vi ses!
Med vänlig hälsning
Korpen Enköpings MIF

 

Korpens Vattenträning
Populär motion för invånarna i Enköping med omnejd. Här utövas en motionsform som passar alla. Med sina mjuka rörelser är den skonsam mot hela kroppen och samtidigt som vattnets motstånd gör att rörelserna blir jobbiga, är det lätt att träna utifrån sin egen takt och nivå.

-Korpen Enköping  är en motionsidrottsförening där vår värdegrund står för glädje, gemenskap och att alla är välkomna! Vi har idag ca 350 medlemmar och har följande aktiviteter: vattenträning, fotboll, innebandy, boule, bordtennis, Global Rythm och söndagspromenader med tips o bingo.