Dela artikel:

Spontanfotboll

VÄLKOMNA TILL SPONTANFOTBOLL HOS KORPEN FALUN!

Korpen Falun bjuder in till spontanfotboll på Scaniavallen (Korpen Arena) Från och med torsdag den 25 juni (nästa vecka) erbjuder vi alla som är medlemmar att komma och spela fotboll för skojs skull två gånger i veckan. Alla är välkomna, ung som gammal, kvinna som man.


När och var?

Tisdagar kl 17.00-18.00 och torsdagar kl 20.00-21.00 med start torsdagen den 25 juni. Planen vi kommer vara på är gamla Scaniavallen på främbyvägen 11.


Hur och varför?

Vi samlas på planen och beroende på vad vi vill göra av tiden, kanske spelar vi tvåmål eller så har någon av oss nån gammal spelform mot ett mål som vi kör. Det enda du behöver ta med dig är en vattenflaska och ett glatt humör. Målet är att skapa en plats för motionsfotboll där alla som vill, kan vara med och spela.


Vi siktar på att jaga fotbollsglädje snarare än segrar.


Medlemskap i Korpen Falun kostar 150 kr/år och då ingår även en olycksfallsförsäkring vid aktiviteter inom korpen. Medlemskap tecknas via:

https://korpenfalun.zoezi.se/member#/schedule/1 .


Först skapar ni ett konto och sen köper ni ett medlemskap i butiken.


Läser du det här och känner att du skulle vilja driva liknande projekt där målet är att motionera tillsammans fast med någon annan motionsform än fotboll. Till exempel badminton, Amerikansk Fotboll, orientering, yoga eller gympapass där föräldrar och barn kan delta tillsammans. Kontakta oss då på Korpen, vi har ett brett nätverk av kunskap och kan erbjuda kurser och stöd till den som hålla i aktiviteter. För att få inspiration och se vilka stora möjligheter det finns att göra bra saker inom Korpen så kan ni besöka Korpens Riksförbunds hemsida korpen.se 


Kontakt.

Har du frågor om spontanfotbollen eller är intresserad av att bli ledare inom korpen skriv ett mail eller sms så återkopplar vi så snart vi kan.

Mail: falunkorpen@gmail.com


Telefonnummer vid frågor om spontanfotbollen: Linus, 0733564157


Telefonnummer vid frågor om att starta nya aktiviteter eller övriga frågor angående korpen: Eric, 0702031883


Varmt välkomna till Korpen Falun!

FLER NYHETER:
tis 14 jul

Höstserie fotboll 2020

Läs mer
mån 11 maj

Korpserien 2020

Läs mer
Alla aktiviteter i föreningen Korpen Falun