PDL Sisjön

Seriespel

Söndagar Dam

  • Speldag: Söndagar
  • Spelplats: PDL (Sisjön)
  • Seriestart: 18 Sep
  • Uppehåll v.44 
  • Dam Klass
  • Speltider: 16-20.30
  • Antal matcher: 10 (en match i veckan)
  • Avgift: 3600  kr/lag 
  • Sista anmälningsdag: 30 augusti


Matcharena

PDL Center Sisjön, telefon: 031-309 58 90

Hitta hit: August Barks gata 10

18 stycken padelbanor, en av Göteborgs största padelhallar, varav två av dessa banor är singelbanor och en barnbana. Vi erbjuder seriespel, lunch- och frukostpadel samt träningsgrupper för alla nivåer. I anslutning till padelbanorna finns omklädningsrum, reception, shop samt en loungehörna. Omklädningsrum/dusch finns att nyttja, ta med eget lås för att låsa skåpet. Ni ansvarar för egna värdesaker och material. 

Antal matcher

Lagen spelar en match per vecka och totalt 10 matcher under höstsäsongen. Vecka 37-47, uppehåll vecka 44.

Upplägg

Seriespelet tillämpar divisionsindelning beroende på vilken nivå ni anmäler er. Ni kommer svara på en fråga vid anmälan av laget, där ni gör en kunskapsbedömning. Varje division innehåller 6 lag och efter fem spelade matcher görs upp och nedflyttning mellan divisionerna. På så sätt blir det jämnare matcher ju längre säsongen pågår. 

Matchupplägg

Speltiden är en 1,5 h och matchen spelas i 3 set. Lagen får poäng per vunnet set och delar på poängen vid ett set som inte hinner spelas klart.

Flytta match

Vi har fasta tider bokade och kan inte flytta matcher. Lagen bör därför ha flera spelare registrerade i laget för att förhindra WO. Det är även okej att boka en egen tid att spela matchen på, se nedan. 

Boka egen tid

Matchen får spelas på en tid som lagen kommit överens om och bokat själva (behöver inte vara i samma hall som seriespelet spelas i). Maila ny speltid till sonny@korpengoteborg.se  så kan vi justera tiden i spelschemat. När ni gör egna flyttar så får ni betala för den nya tiden själva. OBS! matchen måste spelas innan sista speldag för den omgången av seriespelet så att det inte påverkar upp och nedflyttning mellan divisionerna. 

Laget - antal spelare

Anmäl 2-4 spelare så att ni har beredskap vid skada/förhinder, och den som inte spelar kan vara en stöttande coach vid sidan av planen. Lagledaren ansvarar för att bjuda in sina lagkamrater till laget samt att digitalt fylla i laguppställningen inför varje match. Tips! Lägg in alla spelare till varje match som finns i spelschemat. (Korpens verksamhetssystem (KIT))

Krav på medlemskap
Alla spelare som ska delta i seriespelet får inbjudan digitalt av sin lagledare, spelaren måste registrera ett konto och köpa ett medlemskap i Korpen Göteborg och samtidigt betalar sin medlemsavgift. Köp medlemskap här: KIT medlemskap

Matchbollar

Hemmalaget står för bollar till match.

Resultatrapportering

Det är båda lagledarnas ansvar att rapportera in matchresultatet i KIT, vilket görs enkelt via inloggning i systemet.
Senast två timmar efter match ska resultatet vara rapporterat.