Dela artikel:

Trevlig Valborg

Trevlig Valborg,  !

Hoppas att du har det bra och kan njuta av den härliga våren.


Hos oss händer det massor och vi vill informera Er om dagsläget!

I veckan hade vi besök av Länsstyrelsen som gav oss godkänt att vår anläggning håller de regler och lagar som finns enlig pandemilagen, vilket känns jättebra och viktigt.
Vi har rutiner kring omklädningsrum, i och ur bassäng - viktigt att man är klar minst 5 min innan sitt pass börjar.
Det är många som är sjuka just nu och inte bara i Covid-19 utan förkylningar och många lider av allergi så här års. 
Oavsett så är det viktigt att man inte tränar om man känner symtom.
Men det är också viktigt att vi alla kommer igång med våra träningsrutiner igen, att vi tränar tillsammans och får skratta och svettas ihop igen. Vi saknar Er.

Vaccinationerna är igång förfullt och allt eftersom så kommer många tillbaka till oss igen och vill träna. Jättehärligt! Ni gör oss lyckliga!Barnsim: Kurserna är igång, i mindre grupper.  Sommarsimskola från 5 år: Startar 12/6 – bokningen öppnar 3/5

Vattenträning: Det finns både fasta platser och bokningsbara. Vill du vattenträna, kontakta kansliet. Det är långa köer – men sätt upp er och köa. Inte alls ovanligt att man får plats fast man har vänteplats 8 i kö!

Landträning: Vi kör massor med pass varje dag, fast färre platser på passen! TRX, Calisthenics, Calimix, Kettlebells, Yinyoga, Qigong, Poweryoga och S.M.A.R.T – kom igång och träna med oss! 

Lagidrotter: Vi vill köra igång både en Pickleball och en fotbollserie – men avvaktar FHM. Kontakta kansliet om ni är intresserade så vi kan vara redo när det väl är möjligt.

Paliss Everest: En motionsutmaning som är aktiv hela sommaren och fram till sista oktober. Där det gäller att gå så många rundor i "Lotsbacken" i Palissaderna som Mount Everest är högt – eller annat berg. Se hemsida för mer info.


Ni är varmt välkomna att kontakta oss om Ni har några frågor!

Vi längtar tills vi ses igen och kan träna TILLSAMMANS<3


Med varma hälsningar vill vi på Korpen Gotland, personal, ledare och styrelse hälsa er alla en trevlig Valborg!
Med vänlig hälsning
Marie Flodman
Verksamhetschef Korpen Gotland


FLER NYHETER:
sön 31 jan

Status uppdatering

Läs mer
ons 30 dec 2020

Gott Nytt År

Läs mer