Padelkurser

Se utbudet
Skicka in Intresseanmälan för

Seriespel

Vårsäsongen 2023

Bli en bättre padelspelare med Korpen!

Padel kan beskrivas som en blandning av squash och tennis och spelas oftast två mot två. Det är en perfekt motionsform för dig som gillar boll/racketsport och uppskattar att spela i lag.

Korpen genomför träningskurser i Heron city och Glömsta (Vista Padel). Klicka dig vidare för mer info.Boka upp dig på 6-veckorskurser med våra erfarne tränare. Hela programmet är totalt 12 lektioner uppdelat i två delar. Du bestämmer själv om du vill genomföra båda delar och kan vänta med att boka kommande del om du vill spela mer på egen hand innan nästa steg. 

Våra kurser är tilldelat i tre olika kategorier;

Nybörjare kursen är till för er som har lite racketvana eller är helt ny i sporten och vill ta dina första steg inom sporten. Spelat 2-6 månader oregelbundet.

Nybörjare+ kursen är till för er som har gått nybörjare kursen. Här känner du till grunderna i spelet men vill lära dig rätt teknik. Spelat mellan 4-12 månader oregelbundet.

Medel kursen är till för er som har spelat för ett tag och känner till grunderna samt har rätt teknik och vill nu bli en säkrare padelspelare samt finslippa de olika tekniken och slagen. Spelat regelbundet över 1 års tidHur blir jag medlem?

För att bli medlem i Korpen Huddinge-Botkyrka Motionsidrottsförening behöver du skapa ett konto hos oss och köpa ett medlemskap. Medlemskapet kostar 100 kr/år. Du måste vara medlem för att delta i föreningens aktiviteter. Dessutom ingår en försäkring i ditt medlemskap.

För Prova-på behövs inget medlemskap.

 

Jag vill börja spela padel, hur gör jag?

Vi arrangera olika typer av padelaktiviteter. Du kan välja mellan seriespel eller träningar.

Seriespelet avgörs i lag om två spelare. Laget skapar du i samband med anmälan och sedan bjuder du in dina medspelare till laget. När laget är anmält är det bara att invänta säsongen. Vi fixar med spelschema och speltider enligt vad som gäller för den klassen som du anmält laget till.

Är du mer sugen på att träna padel så ska du kolla in våra träningar i padel. De är perfekta för dig som vill träna som motion eller som vill blir en bättre spelare.