Dela artikel:

Spela pickleball: gratis för våra medlemmar!  Visste du att som medlem hos Korpen Jönköping kan spela Pickleball kostnadsfritt?

  Pickleball är socialt, roligt, lätt att lära sig och passar alla åldrar. 
  Ta med familj och vänner och denna roliga motionsform! 
  Vi lånar ut utrustning och inga förkunskaper krävs. 
  Alla pickleballpass sker i Kålgårdshallen och är kostnadsfria för dig som är medlem hos oss. 
  Välkomna! 


  Pickleball är en sport som kombinerar tennis, badminton och bordtennis. Korpen Jönköping fortsätter vår pickleballsatsning och vi tycker det är fantastiskt roligt att vara först i Jönköping på att ha tagit hit en av världens mest snabbväxande sporter.  Nu vill vi erbjuda dig som medlem att få möjlighet att spela  med oss under våren. Vi kommer att erbjuda två pass i veckan: Familjepickleball är en perfekt tid för barn och vuxna att umgås, ha roligt och spela tillsammans. Pickleball vuxna: passar för spelare över 15 år. 

  Pickleballtider
  När: Söndagar med start nu på söndag 19/1
  10:00-11:30 Pickleball familj
  11:30-13:00 Pickleball vuxna 
  Var: Kålgårdshallen 


  Det du  som medlem kommer att behöva göra är att "köpa" ett träningskort på medlemssidans butik för 0 kr. Om du eller ni inte har ett medlemskap så kostar det 200 kr för en vuxen.  Ett familjemedlemskap kostar 400 kr och i medlemskapet ingår två vuxna och barn under 15 år. 

  * Logga in på medlemssidan: https://korpenkorpforeningenjonkoping.zoezi.se/member#/
  * Gå till butiken, köp ett träningskort för 0 kr. 
  * Gå sedan till schema/boka pass och boka in dig på det pickleballpass du/ni önskar (för att kunna boka ett pass krävs ett träningskort)


  Personal från Korpen kommer finnas på plats på träningarna för att hjälpa er om ni upplever problem med registreringen eller om ni har några frågor om det. 

  Har du någon kollega, vän, granne familjemedlem eller annat som du tror vill testa på pickleball men som inte är medlem finns det självklart möjlighet att prova en gratisgång i mån av plats. Hör av er då till christian@korpenjonkoping.se innan ett önskat pass


  *Medlem familj: När en av er i familjen har registrerat ett konto i familjen i vårt medlemsystem så kan du lägga till övriga familjemedlemmar på "Mina sidor". skrolla ner på sidan så finns en knapp " skapa familj" döp er familj och sedan lägger du till de övriga familjemedlemmarna. Är du ensam vuxen med barn så köper du ett ordinarie medlemskap, går till ”mina sidor” skrolla ner på sidan så finns en knapp " skapa familj" döp er familj och sedan lägger du till de övriga familjemedlemmarna. Ungdomar som är 15 år eller äldre räknas som vuxna.


  Har ni några andra frågor eller funderingar så tveka inte på att höra av er till oss!
  036-120451
  christian@korpenjonkoping.se
  Med vänliga hälsningar/ Personalen på Korpen

  FLER NYHETER:
  ons 07 okt 2020

  Korpen ska arrangera pickleball SM 2021 och nu kan du testa att spela kostnadsfritt

  Läs mer
  ons 11 dec 2019

  Korpennyheter

  Läs mer
  Alla aktiviteter i föreningen Korpen Jönköping