Barndans - för låg och mellanstadiet

Dansen är ett roligt sätt att röra på sig, speciellt för de som gillar musik. Alla kan vara med!

Vi kommer under terminen lära oss minst två danser. Syftet är att ha roligt, röra på sig och tidigt i livet bli bekväm i sin kropp.Hjälpa till på barngymnastik

Vill du hjälpa till på barngympan?

Är du nyfiken på att bli barngympaledare? Hör av dig! Vi står för utbildning och du får tillgång till både lektionsförslag och tips, och förstås trevliga Korpenkollegor!

Vi brukar även ha ungdomsledare som hjälper till, då får du gärna ha fyllt 13 år. 

Kanske vill du starta någon annan slags barn/ungdomsaktivitet? Hör av dig bara, så hjälper vi till med tips och administration!

Hur anmäler jag mitt barn till barngymnastiken?

Vill ditt barn börja hos oss?

Har du ett barn som vill börja på barngympa, eller någon annan aktivitet? Till terminsstarterna (augusti, januari) annonserar vi ut var det går att anmäla sig - först till kvarn gäller då! Håll utkik på Facebook eller bland hemsidans nyheter.

Hur går barngympan till?

Barngympa innebär 45 minuter lekar, roliga övningar och olika redskapsbanor för att öva balans och smidighet. Oftast brukar vi ha grupper indelade efter ålder och förmåga; barnen är ca 4-10 år. Ungdomsledare finns med och hjälper de vuxna ledarna! 

Vi har alltid uppehåll på skolllov. 

Faktura kommer att mailas hem till dig!

Oftast kommer vi att be er föräldrar att vänta utanför, då vi märkt att detta funkar bäst för barnen. Självklart kan vi göra undantag, det kan ibland behövas i början av terminen.

Ta gärna med en vattenflaska och mjuka skor - men det mesta funkar bra!   

Jag vill hjälpa barn och unga att röra på sig!

Funderar du på att hjälpa till med att skapa roliga aktiviteter för barn och unga? Hör av dig till oss med dina idéer. Vi hjälper dig att starta en aktivitet, administrera, göra reklam och hitta utbildning och tips på upplägg till dig.