Barngympa

Barngympa innebär 45-60 minuter lekar, roliga övningar och olika redskapsbanor för att öva balans och smidighet. Allt bygger på rörelseglädje och kunskap om barns motoriska utveckling. Syftet är att ge en allsidig träning och att stärka barnens motorik och koordination under leksamma former. Ungdomsledare finns med och hjälper de vuxna ledarna.

Vill ditt barn börja hos oss?

Har du ett barn som vill börja på barngympa? Till terminsstarterna (augusti, januari) annonserar vi ut var det går att anmäla sig - först till kvarn gäller då! Håll utkik på Facebook eller här bland hemsidans nyheter.

Vi har alltid uppehåll på skollov och ev. röda dagar. Faktura mailas till dig efter bekräftad anmälan.
Oftast kommer vi att be er föräldrar att vänta utanför, då vi märkt att detta funkar bäst för barnen. Självklart kan vi göra undantag, det kan ibland behövas i början av terminen. Ta gärna med en vattenflaska och inneskor eller halksockar - men barfot funkar också bra.

Vill du hjälpa till?

Är du nyfiken på att bli barngympaledare? Hör av dig till oss, vi letar alltid efter fler ledare! Vi står för utbildning och du får tillgång till lektionsförslag och tips, och förstås trevliga Korpenkollegor.

Vi brukar även ha ungdomsledare som hjälper till, då får du gärna ha fyllt 13 år, hör av dig till oss om du är intresserad av att bli ungdomsledare.

Kanske vill du starta någon annan slags barn/ungdomsaktivitet? Hör av dig bara, så hjälper vi till med tips och administration.Hur går barngympan till?

Barngympa innebär 45 minuter lekar, roliga övningar och olika redskapsbanor för att öva balans och smidighet. Oftast brukar vi ha grupper indelade efter ålder och förmåga; barnen är ca 4-10 år. Ungdomsledare finns med och hjälper de vuxna ledarna! 

Vi har alltid uppehåll på skolllov. 

Faktura kommer att mailas hem till dig!

Oftast kommer vi att be er föräldrar att vänta utanför, då vi märkt att detta funkar bäst för barnen. Självklart kan vi göra undantag, det kan ibland behövas i början av terminen.

Ta gärna med en vattenflaska och mjuka skor - men det mesta funkar bra!   

Hjälpa till på barngymnastik

Vill du hjälpa till på barngympan?

Är du nyfiken på att bli barngympaledare? Hör av dig! Vi står för utbildning och du får tillgång till både lektionsförslag och tips, och förstås trevliga Korpenkollegor!

Vi brukar även ha ungdomsledare som hjälper till, då får du gärna ha fyllt 13 år. 

Kanske vill du starta någon annan slags barn/ungdomsaktivitet? Hör av dig bara, så hjälper vi till med tips och administration!

Hur anmäler jag mitt barn till barngymnastiken?

Vill ditt barn börja hos oss?

Har du ett barn som vill börja på barngympa, eller någon annan aktivitet? Till terminsstarterna (augusti, januari) annonserar vi ut var det går att anmäla sig - först till kvarn gäller då! Håll utkik på Facebook eller bland hemsidans nyheter.