Sporthall

Hos oss hittar du 4 idrottshallar som alla mäter 36 x 17 meter, men det går också att  hissa upp våra ridåväggar för att då få en yta som är 40 x 20 m. I våra idrottshallar går det spela allt från innebandy och futsal till racketsporter, vi är öppna för de flesta idrotter och evenemang!

Vill du boka idrottshall?

Om du ska boka ett strötillfälle rekommenderar vi att du använder Onlinebokningen.

Vill du boka idrottshallen för mer än ett par enstaka tillfällen, så skickar du ett mail till collegium@korpen.se

Det finns också möjligt att hyra våra idrottshallar för andra aktiviteter än idrott, senaste åren har våra idrottshallar stått värd för både mässa och övernattningar, ta kontakt med oss om du är intresserad av nyttja våra idrottshallar till ert evenemang. 

Abonnemang i idrottshallen

Hos oss kan du boka abonnemang, d.v.s. att du som kund skriver upp dig på att regelbundet överr en hösttermin och vårtermin hyr tid i idrottshall av oss. Fördelen med ett abonnemang är att ha en fast tid till ett lägre pris. 

Regler vid uthyrning av idrottshall

Ofta får du som kund reda på vilka villkor som gäller när du hyr idrottshall hos oss i samband med att du bokar hallen. Dock presenterar vi här kortfattat de villkor vi oftast får frågor kring:

  • Er aktivitetstid i idrottshallen är 55 minuter, d.v.s. när det är 5 minuter kvar av er tid ska er aktivitet avslutas och hallen ska vid behov återställas. Så nästa hyresgäst kan starta sin aktivitet på utsatt tid. 
  • hallen ska återställas i rätt skick och du som hyresgäst är ansvarig för att aktiviteten i idrottshallen inte riskerar att förstöra golv, väggar eller material i idrottshallen. Hall 1 ska i regel inte ha innebandysarg uppställd, den ställs bara upp när aktiviteten i hallen är innebandy & ska således plockas ner efter att en innebandyaktivitet är avslutat i hallen.

    I Hall 2 & 3 samt i Combihallen ska innebandysarg vara uppställd i fullstor storlek.