Dela artikel:

Korpen i sommar!

Hej ! 

Nu närmar vi oss en härlig och avkopplande sommar och semester.


För att aktivera dig och din familj ännu mer i sommar, och bidra till idrott hela livet, kommer Korpen genomföra flera digitala tipspromenader under sommaren. Temat på tipspromenaden är självklart sport och hälsa och ni väljer själva er tipspromenadrunda och när ni vill gå. Det enda ni behöver för att gå, springa eller cykla er igenom tipspromenaden är en smartphone.

Så går Active Quiz till!

Steg ett är att ladda ner appen ”Active Quiz” och sedan skriva in koden KORPEN. Du kan även välja att öppna upp kameran på din smartphone och scanna koden nedan på bilden för att ladda ner appen.

Korpens tipspromenader pågår mellan den 1 juli till 30 september och under den perioden väljer du själv när och var du vill gå din tipspromenad – sträckan kan alltså starta direkt utanför din dörr eller någon annanstans som du väljer. Att gå Korpens tipspromenader är gratis!

När du klickat på att starta Korpens tipspromenad så kommer du efter cirka 200 meter få en fråga som dyker upp i mobilen – och så håller det på fram tills du gått dina 2 kilometer. Frågorna i tipspromenaden byts ut var tredje vecka så du kommer kunna quiza hela sommaren.


 

Höstens verksamhet på Korpen Linköping


Vattenträning

Vi erbjuder Vattenträning i Hjulsbropoolen och på Von Dufva v 36-50. Vi har några platser kvar. Skynda att anmäla dig till linkoping@korpen.se eller 013-342 00 70


Gruppträning

Vi kommer starta upp  Bostadsnära gruppträning v 36. Se vårt preliminära schema här! Du kan redan nu köpa ditt träningskort i vår webshop.


Träningsdag 28/8

Save the date! En favorit i repris - Träningsdag på Korpen Collegium lördag 28/8. En heldag med roligt träning i form av styrka, puls, dans och yoga samt en föreläsning. Mer info och anmälan hittar du här.


 Löparskola Online

6/9 startar vi en ny omgång av vår populära Löparskola Online. Boka din plats redan nu  i vår webshop.


Kundaliyoga via Zoom

21/9 startar vi upp Kundaliniyoga Online - Onsdagar kl. 18.30-19.45 v 38-45. Anmälan sker här.


Öppettider i receptionen på Collegium i sommar:

Mån 14-17

Tis Stängt

Ons 09-13

Tors 14-17

Fre 09-12

Telefon 013-342 00 70


Med detta vill vi önska er alla en fantastisk sommar och hoppas att vi ses i höst igen!

Varma sommarhälsningar från Korpen Linköping

FLER NYHETER:
tis 14 sep

Info innebandy 2021

Läs mer
fre 10 sep

Korpen september

Läs mer
Alla aktiviteter i föreningen Korpen Linköping