Seriespel Innebandy 2022/2023

Speltid: Vi kommer att spela söndagar mellan kl 9.30-12:30 på Victoriastadion i Lund.

Regler: Det är fullstor plan med sarg och stora mål. Varje lag spelar med 5 utespelare och en målvakt. Matchtiden är 3x15 minuter och vi spelar med officiella innebandyregler och en domare per match.

Säsong: Seriestart är den 11/9 och vi spelar fram till någon gång i slutet på april, säsongen avslutas med ett spännande slutspel vilket avslutas med en nervkittlande final och bronsmatch!

Deltagande: Vart lag ska ha en enhetlig färg på tröjorna och lagen får ha valfritt antal dam- och herrspelare, alla är välkomna! Åldersgräns för att delta är 15 år. Samtliga spelare ska vara medlemmar i föreningen och försäkring hos Folksam ingår i medlemskapet.

I Korpen Lund spelar vi för att vi tycker innebandy är roligt och det är huvudsyftet. Var och en ansvarar för sig själv och sitt uppförande på planen.

Anmälan: Avgiften är 7 000 kr i lagavgift + 300 kr i medlemskap för varje spelare. Anmälan öppnar 13/5 och sista anmälningsdatum är 1/7, anmälan är bindande. Lag som drar tillbaka sin anmälan efter 1/7 får betala 500 kr i administrativ kostnad.

KLICKA HÄR FÖR ANMÄLAN

Vi hoppas innerligt att vi ses i höst på planen!

För mer info eller vid funderingar tveka inte att kontakta Emanuel:

Mobil: 072-715 31 07  Mejl: emanuel.wennemo@gmail.com 

Kontakta oss

Undrar du något men hittar inte svaret på denna sida? Skriv till oss via detta kontaktformulär så återkopplar vi snart vi kan.